• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

LG представя визията си за по-добро и безопасно бъдеще на CES 2021

LG представя визията си за по-добро и безопасно бъдеще на CES 2021

Компанията предлага нов начин на живот за новата ера на първото по рода си виртуално изложение CES

/КРОСС/ Под мотото Life is ON - Make Yourself at Home, LG Electronics (LG) споделя визията си за по-свързан и по-удобен начин на живот на първото дигитално изложение CES® 2021. По време на пресконференцията на компанията, излъчена на уебсайта на LG CES 2021 и в глобалния YouTube канал, LG предефинира значението на „дома" с представяне на усъвършенствани продукти и услуги, предназначени да направят ежедневието на потребителите по-комфортно, удобно и приятно. Виртуалният щанд дава на посетителите възможност да разгледат най-новите иновации на LG през своите монитори, лаптопи или мобилни устройства.

Пресконференцията на LG на CES предложи по нещо за всеки, включително начални визии на мобилния проект на LG и виртуален инфлуенсър. Смартфонът LG Rollable бе показан по време на CES, демонстрирайки накратко уникалния си екран с възможност за преоразмеряване. Като второ устройство по проекта на бранда Explorer Project, той предлага „изследователски" поглед върху бъдещето на смартфоните. По-късно на събитието LG представи Реа Кийм, виртуален композитор и DJ, който придоби още по-реален човешки образ чрез технологията за дълбоко обучение. Реа използва изявата си, за да представи новия робот LG CLOi, който използва ултравиолетова C (UV-C) светлина за почистване на зони с повишено присъствие на хора като хотелски стаи и ресторанти.

Виртуалната изложба на LG е разделена на четири различни теми: Life in ON TV, Virtual Experience, LG SIGNATURE във Вегас и Life's Good Studio. Life in On TV осигурява денонощно отразяване на CES 2021 с най-новите новини за продуктите на LG, както и забавни програми, свързани с начина на живот. Virtual Experience предлага интерактивна изложба с четири различни продуктови зони, като LG SIGNATURE във Вегас представлява зашеметяваща витрина, съчетаваща чудесата на Лас Вегас с артистично вдъхновените от LG SIGNATURE уреди. Посетителите на Life's Good Studio могат да се насладят на забавни музикални колаборации с някои от новите изпълнители на звукозаписната индустрия.

Телевизионната и AV зона на Virtual Experience са домакин на впечатляващите визии и ненадминатото качество на картината на OLED Fall дисплея, стена от гъвкави OLED екрани, която приветства всички гости. Тук посетителите могат да научат всичко за основните силни страни на LG OLED - „4S" за яснота, бързина, гладкост и тънък дизайн - чрез специална интерактивна презентация, която използва технологията за разширена реалност (XR) и добавена реалност (AR). 3D аватар на технологичния инфлуенсър Линус Себастиан ще бъде на разположение, за да действа като гид и да внесе човешки елемент на щанда на LG на първото по рода си виртуално изложение CES.

Зоната за домашно кино разполага с LG MAGNIT, 163-инчов микро LED дисплей на LG с голям екран, който предоставя по-наситенен черен цвят и подобрен контраст и точност на цветовете с технологията на Black Coating на LG. Посетителите могат да се потопят напълно и да се насладят на предимствата на Micro LED, гледайки оживено съдържание в реалистична разширена реалност (XR).

Зоната за домакински уреди демонстрира как домът може да стане още по-удобен и хигиеничен чрез технологията. Посетителите могат да тестват иновациите на LG, подобряващи живота в кухнята, хола и пералното помещение.

Изложбата на LG Business Solutions включва усъвършенствани потребителски продукти, като акцентите са в IT зоната. В нея посетителите могат да тестват собствени устройства, които подобряват производителността и предлагат завладяващо съдържание в четири виртуални среди, включително офис у дома и игрална зала.

И накрая, Mobile зоната предоставя възможност да се запознаете с най-новите мобилни иновации на LG, включително въртящия се смартфон LG WING с двоен дисплей. Може виртуално да вземете устройството, за да изпробвате функции като Gimbal Motion Camera и Dual Recording, изживявайки опциите по съвсем нов начин.

За да станете част от виртуалната изложба, посетете щанда на LG на CES 2021 през компютър или мобилен телефон.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.