• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Най-доброто сред иновациите: Телевизорите на LG за 2023 са комплимент към ежедневието на всеки потребител

Най-доброто сред иновациите: Телевизорите на LG за 2023 са комплимент към ежедневието на всеки потребител

/КРОСС/ С все по-силни лидерски позиции на пазара на телевизорите през последното десетилетие, LG продължава да предлага непрекъснато развиваща се, ексклузивна добавена стойност чрез своите LG OLED телевизори, с които поставя началото на нова ера в телевизията, както и чрез LG QNED телевизорите, които модернизират LCD пространството. В синхрон с новата визия на бранда Sync to You, Open to All, най-новите попълнения при телевизорите на LG се приближават максимално към домашни центрове, предназначени да обогатят ежедневието на потребителите чрез революционни технологии.

Телевизионната гама на LG телевизорите за 2023, която предстои да бъде въведена на международните пазари тази година, демонстрира десетилетие на значително развитие за OLED технологията чрез първокласно, самосветещо качество на картината, революционна обработка на изображения за по-ярки, по-ясни картини, както и подобрена webOS платформа, оборудвана с повече интелигентни функции и услуги.

Безспорно LG OLED телевизорите могат да се похвалят с репутация на едни от най-награждаваните на пазара, благодарение на изключителното си качество на картината, контраста, наситеното черно и широкия спектър на зрителски ъгли. Тази година от кампанията отново надскачат себе си, предлагайки безупречно изпълнение, в комбинация с най-богатия избор на разделителна способност (4K, 8K, и др.), форми (подвижен или огъващ се OLED), дизайни и размери (от 42 до 97 инча1), с което дават на потребителите свободата да изберат перфектния екран за своите уникални нужди, предпочитания и домове.

Значително подобрение в тазгодишната OLED evo G3 серия е LG Brightness Booster Max технологията, която инкорпорира напълно нова архитектура за управление на светлината и усилващи светлината алгоритми, за да увеличи яркостта с до 70%2. Яркостта се картотекира и контролира пиксел по пиксел, благодарение на което изображенията са по-остри и реалистични. Серията OLED evo G3 е разработена още и със Super Anti Reflective технологията3, за да намали визуалното разсейване от светлинни проблясъци и отражения. Освен това, серията представя и най-големия OLED телевизор в света (97 инча) за завладяващи усещания от следващо ниво.

Новият α9 AI Processor Gen6 на серията OLED evo за 2023 използва усъвършенствана АI технология за задълбочено изследване, за да осигури първокласно качество на картината и звука чрез AI Picture Pro - функция, която подобрява мащабирането така, че съдържанието да може да бъде изгледано така, както създателите му са го предвидили. Освен това, OLED Dynamic Tone Mapping Pro разкрива скрити детайли, за да донесе по-голяма дълбочина за всеки кадър, а AI Sound Pro изапълва дома с виртуален 9.1.2 съраунд звук от вградените говорители на телевизора, за да се почувстват потребителите сякаш са в сцената. Нещо повече, най-новите телевизори и саундбар решения4 от LG работят безупречно заедно, за да създадат триизмерен звук, със съдействието на WOW Orchestra.
Вдъхновен да създава уникални лайвстайл изживявания чрез философията Life's Good и визията Sync to You, Open to All, LG прави революция в ролята на телевизорите у дума, като съчетава изживяванията на потребителите с техните уникални вкусове и начин на живот, благодарение на нови функции, дизайн и много други.

Разработени с последната версия на webOS, тазгодишните модели представят All-New Home - актуализиран потребителски интерфейс, който предлага редица персонализирани опции и удобства. Още едно предимство са New Quick Cards - лесни за използване категории като Работа от вкъщи (Home Office), Игри (Gaming), Музика (Music) и Спорт (Sports) - те представят на потребителите най-удобния начин за достъп до най-гледаното от тях съдържание и най-използваните услуги.

Създадена за всички, новата webOS улеснява всеки потребител на LG телевизорите да се наслади персонализирани препоръки, които се определят на основата на историята и навиците на гледане. AI Concierge не само предлага съдържание, базирано на предишните избори на съдържание и търсения, но предлага и най-популярните заглавия за момента и полезни настройки и функции - от from Family Care и Eye Comfort до Multi-View mode.

За безупречна мулти-улстройствена работа, последните телевизори на LG са съвместими с новите стандарти за интелигентен дом, Matter, предоставяйки на потребителите възможността да контролират и мониторират различните си смарт уреди у дома от нарастващ списък производители по целия свят - всичко това на своя LG телевизор.

В редиците на серията телевизори на LG за 2023 са и новите QNED телевизори, които използват Quantum Dot NanoCell Color технология, за да предложат богати, точни и реалистични цветове, които допълват незабравимото зрителско изживяване. Оборудвани и с технологията QNED Million Grey Scale Block Dimming5, последните QNED Mini LED телевизори се доближават максимално до контраста и нивата на черно, които OLED телевизорите предлагат. Нещо повече, Mini LED телевизорите на LG за 2023 не само могат да се похвалят с 64 пъти по-силен контраст от предшествениците си, но и постигат един милион динамични градации, но и по-тънък дизайн в пълна хармония с най-новите саундбар решения на компанията.

LG внедрява редица функции, които помагат на хора с различни възможности да използват продуктите им, като гласово описание при навигиране в менюто, съдържанието на екран и резултатите при търсене. Ако телевизорът премине в режим на готовност, потребителят получава гласово съобщение с детайли за статуса на екрана и препоръки за действия. Освен това, при задържане върху бутона за изключване на звука на LG Magic Remote дистанционното, потребителите влизат във функцията Learn TV Remote, която им показва как да използват удобните функции на интелигентното дистанционно. И не на последно място, Sign Language Zoom функцията позволява на потребителите с увреден слух да увеличат картината с превод на езика на жестовете.

Освен това, LG продължава да се грижи за екологичната устойчивост, като намалява изполването на пластмаса при производството на телевизорите си, както и набляга все повече на използването на рециклирана пластмаса и материали с едноцветен принт.

За да научите повече за телевизорите на LG за 2023 година6, посетете официалния сайт на компанията LG.com.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.