• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Теми и гости в сутрешните блокове на телевизиите

Теми и гости в сутрешните блокове на телевизиите

/КРОСС/ Нова телевизия, „Събуди се"

Тема: Навръх 6 септември - денят, в който България отбелязва Съединението на Източна Румелия с Княжество България, предаването „Събуди се" ще предложи празнично издание с интересни гости и любопитни истории. Водещ в студиото в София ще бъде Мартина Ганчева, а Христо Калоферов ще направи зрителите част от честванията на празника в Пловдив.

Тема: Специален гост на Мартина Ганчева ще бъде историкът проф. Христо Матанов, който ще коментира темата за Съединението като символ на България и българския дух. Как датата на националния празник се преподава в училище, какво разбират и питат децата за историческия акт, коментира учителят по история и лидер сред младото поколение - Дарин Маджаров.

Тема: Броени часове преди старта на най-екстремното риалити предаване в българския ефир „Игри на волята: България", водещите на втория сезон Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще разкрият ексклузивна информация за предаването в „Събуди се".

Тема: В деня честването на 135-тата годишнина от Съединението на България, Христо Калоферов ще се срещне с българската народна певица Смиляна Захариева, вписана в книгата на Световните рекорди на Гинес като човека с най-силния глас на планетата. Тя ще подари на зрителите специален музикален поздрав на живо със своя гайдар. Как изглежда Съединението през погледа на един французин с перфектен български и победителя от сезон 3 на „Hell's Kitchen: България", разказва още Христо Калоферов. Специални гости в Пловдив ще бъдат и момичетата от група 4Magic, чиято звезда изгря в предаването X Factor.

Тема: Диана Найденова ще се срещне с носителката на наградите „Аскеер" и „Златна мечка" - успешната актриса Ирмена Чичикова, а Ники Василковски ще разкрие малко известни факти около Съединението. Краси Боев пък ще разходи зрителите из тайните места на Пловдив.

Тема: Специален поздрав на националния празник ще направи още и танцовият ансамбъл от Музикалната академия в Пловдив от сцената на Античния театър. Те ще изпълнят танцовото произведение със заглавие „Шопска сюита", изградено изцяло върху фолклора на шопската етнографска общност.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.