• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Основните тенденции в облеклото за дами с наднормено тегло

Основните тенденции в облеклото за дами с наднормено тегло

/КРОСС/ Новите тенденции носят много добри новини от макси модата. Законодателите на модата призовават пълните дами да се откажат от безформените халати, като вземат предвид не само външния вид, но и удобството. Лекотата и комфортът са това, което определя съвременните тенденции в макси модата.

Свободно прилепнали смели комбинации от всякакви материи приковават погледите този сезон. Без груби материи и широки модели. Простотата и елегантността са на мода. Безброй декоративни детайли, кристали, панделки - всичко това е вече в миналото.

Женствеността е нещото, което трябва да бъде представено по модерен начин. Модните тенденции поставят класическия стил на върха, внасяйки духа на свободата в него. Тесни поли и романтични бели блузи, скъсени и офис якета, елегантни рокли ще направят дамите елегантни във всеки момент от живота си.

Широко разнообразие от рокли ще станат популярни: от снабдени с широк колан до супер популярния стил риза. Туники и трапецовидна форма също са на мода. Е, за феновете на динамичния ритъм на живот, ежедневният и спортен стил винаги са от значение. Що се отнася до кройката, V-образно деколте отново е на мода, което благоприятно подчертава ефектния гръден кош на по-пухкавите дами.

Съвременните тенденции се отдалечиха от обичайните стандарти, когато извитите красавици бяха принудени да крият своите форми. Скучните стилове, които развалят фигурата, вече са без значение. Стилистите представиха много интересни модели в колекциите от новия сезон, от летни рокли до леки сезонни палта.

Характеристиките на фигурата влияят на избора, но по никакъв начин не намаляват разнообразието от възможности. Стилен ансамбъл ще може да съставя както романтични визии, така и фенове на офис стила ще намерят винаги нещо за себе си. Пълните дами ще разполагат с разнообразие от модели, между които да избират, кой от кой по-хубави и стилни. Подчертавайки преимуществата на заоблените форми всяка дама ще изглежда зашеметяващо и ще придобие увереност във външния си вид.

 

Източник: cybertropix.com

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.