• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Lenovo представя ThinkSmart View Plus

Lenovo представя ThinkSmart View Plus
Lenovo ThinkSmart View Plus сертифициран за Microsoft Teams Display

/КРОСС/ 26 юни 2023 -  LenovoTM, водещ световен доставчик на иновативни изчислителни решения, обяви че съвсем скоро ThinkSmart View Plus - самостоятелно устройство за сътрудничество, сертифицирано за Microsoft Teams Display, ще бъде налично на няколко пазара.

ThinkSmart View Plus работи с устройства с Windows 11 и дава възможност за хибридна работа чрез увеличаване на производителността, гъвкавостта и сътрудничеството. Lenovo ThinkSmart View Plus ще се предлага от юли на избрани пазари по целия свят.

ThinkSmart View Plus е интегрирано устройство с 27-инчов мултитъч дисплей. Той има първокласно видео и аудио, както и вградени изчисления за мощна производителност и сътрудничество. ThinkSmart View Plus предлага персонализирана и гъвкава функционалност на Microsoft Teams Display с допълнителни функции за защита, осигуряващи достъп до чат, календар и файлове в Teams, като същевременно позволява на служителите да се присъединяват към срещи чрез устройството.

Новото решение за интелигентно сътрудничество предлага и възможности за hotdesking, което позволява на служителите бързо да намират гъвкави работни пространства, за да обменят идеи и да провеждат разговори, да организират ad hoc срещи или да използват личния си профил в Teams. След като влязат в него, служителите могат да се насладят на плавен преход от домашния си офис към работния без сложни настройки, като същевременно имат персонализирано изживяване.

За да могат потребителите да обсъждат идеи заедно, ThinkSmart View Plus разполага с писалка и приложение за бяла дъска на Microsoft. Потребителите могат също така да чуват и да бъдат чути по-ясно благодарение на първокласният саундбар с два 5w високоговорителя и масив с четири микрофона, докато 4K IRGB камерата, с автоматично рамкиране и функции за сигурност на AI, осигурява кристално ясни изображения.

"ThinkSmart View Plus е проектиран с функционалността да помогне за увеличаване на производителността, иновациите и удовлетвореността на служителите", каза Шанън Маккей, генерален мениджър на Worldwide Smart Collaboration Business, Lenovo. "С Lenovo ThinkSmart View Plus, който вече е сертифициран за Microsoft Teams Display, клиентите знаят, че разполагат с висококачествено, усъвършенствано решение за сътрудничество на екипите."

За да научите повече за решенията на Lenovo ThinkSmart, посетете: www.lenovo.com/thinksmart


За Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е глобална технологична сила с приходи от 62 милиарда щатски долара, класирана на #171 в Fortune Global 500, в която работят 77 000 души по целия свят и обслужва милиони клиенти всеки ден на 180 пазара. Фокусиран върху смела визия за предоставяне на по-интелигентна технология за всички, Lenovo надгражда успеха си като най-голямата компания за персонални компютри в света чрез разширяване в области на растеж, които подхранват напредъка на „Новите ИТ" технологии (клиентски, за периферия, облачни, мрежови и интелигентни), включващи сървъри, съхранение, мобилни устройства, софтуер, решения и услуги. Тази трансформация заедно с променящите света иновации на Lenovo изграждат по-приобщаващо, надеждно и по-интелигентно бъдеще за всички, навсякъде. За да научите повече, посетете https://www.lenovo.com и прочетете последните новини в нашия StoryHub.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.