• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Kaufland отбелязва 1 милион харесвания в своя TikTok канал

Kaufland отбелязва 1 милион харесвания в своя TikTok канал

/КРОСС/ Две години след първото публикувано видео в своя TikTok канал, лидерът в модерната търговия Kaufland България отбелязва 1 милион харесвания в най-популярната социална мрежа сред подрастващото поколение.

Едни от най-гледаните видеа в канала на веригата са щурите реклами на стикерите Fixeez с участието на инфлуенсърите Изабел Овчарова (Изи) и Калоян Димитров (Балан), както и публикациите за многобройните услуги, които Kaufland предлага на своите потребители. Актьорите Александър Сано и Ненчо Балабанов, певиците Мария Илиева и Поли Генова, шеф Владимир Тодоров и някои от най-популярните родни тик-токъри като Елекса, Денислав Димчев, Йоан-Петър, Николай Николов и Ивелина Грънчарова са само част от любимите български лица, гостували в TikTok канала на Kaufland. Компанията се стреми непрекъснато да развива своето присъствие в социалната мрежа като създава забавно и ангажиращо съдържание и споделя с потребителите полезни tips&tricks видеа.

„Чрез нашия TikTok канал успяваме да достигнем до младежката аудитория и да ѝ предоставим  разчупено, забавно и свежо съдържание. С екипа ми сме щастливи, че публикациите ни вече са достигнали до 1 милион потребители и обещаваме да продължим да споделяме още много забавни и полезни видеа с тях.“, коментира ръководителят на отдел „Дигитални комуникации“ в Kaufland Антон Терзиев.

Съвсем скоро от веригата реализираха и своето първо голямо TikTok събитие. То беше организирано за началото на учебната година и с него компанията отпразнува достигането на 100 000 последователи в своя TikTok канал. В събитието на паркинга на Kaufland в „Крива река“ се включиха над 300 души, а феновете  на веригата успяха да се срещнат лично с 5 от най-разпознаваемите TikTok звезди у нас – Николай, Ивелина, Денислав, Боян и Мегсън.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.