• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Шест неща, които да не носите с токчета

Шест неща, които да не носите с токчета

/КРОСС/ Може и да сме отдадени любители на маратонките и изобщо на ниските обувки (нали всички сме такива?), но никой не може да отрече очарованието на страхотния чифт токчета. Стига да са носени по правилния начин. Ето шест комбинации между токчета и дрехи, които трябва да избягвате на всяка цена.

1. Къси дънкови панталони с токчета. Знаем - краката ви са звездите на шоуто тук. Но по-класическият начин да ги покажете е със скромни плоски сандали или нископрофилни маратонки. Ако трябва да добавите малко височина, направете го с плажни клинове и свободен топ.

2. Минипола с обувки на платформа. На първо място, късите поли са склонни да прилепват плътно (за да останат на мястото си). Когато добавите шест сантиметра напомпани прасци и мълчаливо очевидния риск от изкълчване на глезена, вече официално сте навлезли в опасна територия. Следващият път вижте нашето ръководство за съчетаване на подгъви с височини на токчетата.

3. Разкроени панталони с обувки на висок ток. Широките панталони с токчета могат значително да удължат краката, но всичко зависи от удължаването на линията. Клинът с каишка и сандалите с плоска форма се справят най-добре, защото имат сходно тегло с това на подгъва.

4. Ако долните ви части казват "фитнес", обувките ви не трябва да казват "клуб". Да, първата вълна на атлетизма се опита... толкова много... да направи тази комбинация работеща, но уви.

5. Летни сандали с пола тип "молив". Отново става въпрос за това да съчетаете атмосферата на облеклото с тази на обувките.

6. Всичко, с което не можете да ходите. Знаете, освен ако не искате да изглеждате като "новородено бебе".

Като цяло, за да решите коя височина на токчетата ще изглежда най-добре с вашия тоалет, приемете това шикозно парижко правило: Носете равни обувки с мини поли или рокли, които са над коляното. Изберете токчета за по-дълги рокли или поли, които са под коляното. Това елегантно френско правило ще ви гарантира, че винаги ще изглеждате стилно с перфектната височина на токчетата.

Източник: aliexbg.com

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.