• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Тежкотоварните превозвачи вече ще ползват и услуга за GPS проследяване на мпс в реално време

Тежкотоварните превозвачи вече ще ползват и услуга за GPS проследяване на мпс в реално време

TollPass.bg предлага всички услуги за транспортния бранш на една онлайн платформа

/КРОСС/„Интелигентни трафик системи" АД („ИТС" АД) пусна нова услуга за тежкотоварните превозвачи - TollPass Fleet - GPS проследяване в реално време. Високотехнологичното решение е достъпно за всички автомобили над 3.5 тона, оборудвани с бордови устройства TollPass или TollPass EUROBOX.

Всеки потребител със сключен договор с „ИТС" АД може да се възползва от безплатния период за ползване на услугата до 31 януари 2022 г. и на конкурентно ниски цени след тази дата.

Единствено TollPass Fleet е разработен така, че ще може да се ползва без да се подписват договори с обвързващи срокове, а позволява по всяко време да бъдат включвани или изключвани превозни средства, в зависимост от нуждите на клиента и дали са в движение например.

Създадено за собственици и мениджъри на автопаркове, новото дигитално решение спестява средства за управлението на превозните средства, като автоматизира данните и справките и ги прави достъпни онлайн, като улеснява счетоводството, администрацията и персонала за тези дейности.

На онлайн платформата TollPass вече ще може не само да се заплащат пътни такси и да се получава детайлна информация за тол услугите, но и да се проследяват на база GPS данни пътните превозни средства и чрез този консолидиран преглед на данни, клиентите могат да управляват своя автопарк и шофьори още по-лесно.

В личния си профил на TollPass.bg, всеки мениджър на транспортна фирма получава обобщена информация и справки както за тол таксуването - заплатени суми, глоби, невключено бордово устройство, така и за експлоатацията на пътните превозни средства.

Tollpass Fleet предоставя визуализации за маршрута на движение на всяко превозно средство и неговия престой. Могат да се въведат аларми за превишена скорост или навлизане в определени зони, за изпълнение на график за доставките, автоматично генериране на счетоводни справки и пътни листове. TollPass Fleet пести средства, човешки ресурси и труд за ефективна експлоатация на автопарковете.

Според Иван Георгиев, търговски директор на „ИТС" АД, предимствата на TollPass Fleet са свързани с факта, че всички услуги и справки са на едно място - на уеб платформата TollPass, която съчетава тол таксуването и остойностяването на маршрутите с мениджмънт на превозните средства и множество автоматизирани справки.

През 2022 предстои да бъдат разработени от „ИТС" АД нови 24/7 високотехнологични услуги в сферата на транспорта, пътния трафик, леките и тежкотоварни автомобили.

 

„Интелигентни трафик системи" от 2019 година е национален доставчик на услуги за електронно таксуване на пътни такси - електронни винетки и тол и официален партньор на Агенция „Пътна инфраструктура".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.