• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Новите безжични слушалки LG TONE FREE предоставят подобрено качество на звука и функции, подходящи за динамичен начин на живот

Новите безжични слушалки LG TONE FREE предоставят подобрено качество на звука и функции, подходящи за динамичен начин на живот

/КРОСС/ Новата 2022 линия безжични слушалки от LG Electronics (LG) – TONE Free™ true wireless earbuds предоставят оптималното звуково изживяване с усъвършенствани технологии, подобрен дизайн за перфектно прилягане и множество нови, иновативни функции. Демонстрирайки нестихващия стремеж на LG към иновации, ориентирани към потребителя, новите слушалки TONE Free са перфектния партньор за днешния динамичен начин на живот.

Тазгодишния флагмански модел (T90) TONE Free earbuds обещава впечатляващ звук, благодарение на няколко подобрения, включително нова вътрешна структура с по-големи драйвери, което спомага за генерирането на по-дълбок и удовлетворяващ бас. Използването на графен, първокласен материал, който намалява вибрациите и увеличава качеството на аудиото, позволява на T90 да произвеждат изключително динамичен, но балансиран и ясен звук. Истински подарък за ушите по не само един начин, слушалките LG T90 интегрират възможностите за подобряване на производителността на Meridian Headphone Spatial Processing (HSP), специализирана технология от дългогодишния партньор на LG в предоставянето на първокачествен звук, Meridian Audio. С HSP във вътрешността им, слушалките осигуряват пълна, по-естествена звукова сцена с чист кристален образ – карайки всеки да се почувства сякаш слуша музика от истинска стерео звукова система. Нещо повече, технологията Perfect Balance от Meridian позволява на T90 слушалките да постигнат консистентен тонален баланс независимо от силата на звука.

Освен това, LG T90 TONE Free Dolby Atmos earbuds са първите безжични слушалки в света, които поддържат Dolby Head Tracking™ във всяко съдържание или устройство. Dolby Head Tracking прекалибрира звука, докато потребителите движат главата си, за да направи изживяването им по-естествено, така че да се чувстват сякаш са в центъра на сцената и да изпитат изцяло ново ниво на звуково завладяване при слушане на музика, гледане на филми и любимите стриминг услуги или играене на видео игри. Dolby Head Tracking заедно със съдържанието на Dolby Atmos допълнително издигат потребителското изживяване, предоставяйки невероятен детайл, дълбочина и яснота на звука. T90s са първите безжични слушалки, които съдържат аудио виртуализатор, проектиран от Dolby специално за този вид слушалки – иновативно решение, което разширява пространственото измерение за стерео забавление.

В допълнение, T90s идват със Snapdragon Sound™ Technology Suite1, което означава, че потребителите могат да изживеят ниво на качеството на звука, каквото преди е било възможно само за слушалки с кабел. Заедно с 24-bit/96kHz с висока разделителна способност, LG Snapdragon Sound earbuds предоставят стабилна свързаност, кристално чисто качество на гласа и ниска латентност, което ги прави перфекти не само за слушане на аудио, но и за разговори и игри.

Това не е всичко. Луксозните безжични слушалки на компанията предлагат подобрен Active Noise Cancellation (ANC) с Double Step ANC Algorithm и Real Time ANC Optimizer. Double Step ANC Algorithm използва нов филтър с по-висока честота на дискредизация, за да елиминира ефективно външните шумове, както и усъвършенстван алгоритъм за откриване и елиминиране на неприятни и разсейващи шумове. В същото време, Real Time ANC Optimizer автоматично настройва ANC производителността, като анализира реалната позиция на слушалките в ухото на потребителя чрез вътрешен микорофон.

Най-новият TONE Free от LG осигурява комфорт, докато повишава производителността за подобрен звук и оптимизира елиминацията на шума. Създадени в колаборация с южнокорейската технологична лаборатория POSTECH Ergonomic Design Technology Lab, комфортния дизайн на слушалките се отличава с ергономична прецизност и оптимизирана форма, която се усеща много по-добре вътре в ухото. Нещо повече, новите модели са както по-малки, така и по-леки от техните предшественици, което означава, че потребителите могат да използват TONE Free за по-продължително време с по-малко разсейване. Функцията Performance Fit в TONE Free подсигурява правилното им позициониране в ушите, предоставяйки оптимално звуково изживяване.

 

Новите TONE Free модели от LG идват и с UVnano зарядна кутия, която използва ултравиолетова светлина, за да запази слушалките хигиенично чисти. Нова за 2022 година, UVnano технологията на LG предоставя по-широко покритие, стерилизирайки всяка част от гела за уши. В допълнение, T90 използват медицински клас, хипоалергенни гелове за уши, които намаляват риска от кожни раздразнения в ушния канал. Изключително удобство за потребителя е и друго ключово предимство на TONE Free earbuds, които сега могат да се похвалят с изключителна свързаност и по-широка съвместимост. Функцията Plug & Wireless позволява на зарядната кутия да работи едновременно и като Bluetooth предавател, подобрен с полезна, нова функция за гласови чат2, идеална за конферентни разговори или разговори с приятели повреме на игра. С включването на USB-C към AUX кабел, потребителят може да включи кутията в радио, бягаща пътека, система за забавление и широк спектър от други продукти, за да се наслади на свободата от безжичните слушалки и първокласно качество на звука.

С любезното съдействие на Voice Pickup модул, примиум модела T90 дори предоставя подобрено изживяване при гласовите повиквания. Voice Pickup Unit открива и минимизира шума от околната среда, когато потребителят говори, улеснявайки човекът от отсрещната страна така, че да чуе всичко безпроблемно. Новите TONE Free модели обещават до 9 часа употреба със само едно зареждане, а кутията може да осигури още 20 до 29 часа.3 А с новата функция за бързо зареждане, слушалките ще бъдат напълно заредени след приблизително 1 час в своята UVnano зарядна кутия.

2022 бележи и лансирането на новата гама TONE Free fit на LG (модели TF7 и TF8), проектирани за активен начин на живот, предоставяйки сигурно и удобно прилягане за активните моменти – от бягане и планинско колоезденеto до енергични тренировки във фитнеса. И двата модела инкорпорират технологията SwivelGrip, която помага на слушалките да останат стабилно и удобно на място, дори при най-интензивните тренировки, като в същото време предлагат олекотен дизайн, който спомага за по-добрата циркулация на въздуха.

Последно, TONE Free fit моделите осигуряват солидна ANC производителност, ясен пространствен звук с Meridian HSP технология и предимства за подобряване на хигиената на медицинския клас, хипоалергенен гел за уши и UVnano зарядната кутия от LG. С рейтинг IP67, TF7 и TF8 моделите са устойчиви на дъжд, пръски, пот и прах, за да бъдат тренировките или работата лесни и без притеснения.4

TONE Free fit моделите имат живот на батерията от 10 часа (общо до 30 часа със зарядната кутия). За повече удовлетворяващи тренировки във фитнеса, TF8 слушалките могат да се свържат към по-стари дисплеи на бягаща пътека, без Bluetooth, използвайки иновативното решение на LG – Plug & Wireless.

Новите за 2022 година модели от LG TONE Free true wireless earbuds ще бъдат налични на повечето пазари по света от края на август.

Разгледайте всички решения на LG за висококачествено предаване на музиката и максимален комфорт в ежедневието: https://www.lg.com/bg/audio

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.