• 26 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.8068
  •  GBP / BGN 2.3463
  •  CHF / BGN 2.0847
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 0°C

Страхотен старт за Румъния на UEFA EURO 2024 след убедителен успех над Украйна

Страхотен старт за Румъния на UEFA EURO 2024 след убедителен успех над Украйна

/КРОСС/ Отборът на Румъния започна по фантастичен начин участието си на UEFA EURO 2024, след като в първия мач от Група Е победиха с 3:0 Украйна. Срещата се игра в Мюнхен. Попаденията за успеха реализираха Николае Станчу, Разван Марин и Денис Драгшу.

Другият мач от групата между Белгия и Словакия започва в 19:00 часа и ще се излъчва на живо с картина по DIEMA, DIEMA SPORT3 и в Gong.bg.

Украинците започнаха срещата много по-активно. Противно на очакванията румънците стигнаха до попадение първи. Отборът на Серхий Ребров опита да разиграва топката близо до вратата си, стражът Андрий Лунин не успя да се справи добре с върната към него топка, пусна я към Денис Ман, който притисна защитник, Николае Станчу получи топката и с мощен удар от границата на наказателното поле откри за 1:0.

Мачът стана двуостър, като в 39-ата минута Николае Станчу стреля от дистанция, топката се отби в гредата и спаси Андрий Лунин и Украйна от второ попадение.

В крайна сметка феновете на Румъния ликуваха за втори път. В 53-ата минута Разван Марин успя да се ориентира много добре и бързо стигна до отскочила топка. Играчът на Емполи стреля отдалеч, много мощно, за да прати топката във вратата за 2:0.

Само 5 минути още бяха необходими на румънците за класическия резултат. След заучено разиграване след корнер, топката достигна до Денис Драгуш, който завърши отблизо с прецизен удар за 3:0. Втора асистенция за Денис Ман в срещата.

Едва след третия гол селекционерът Серхий Ребров реши да прави смени, за да реагира на случващото се на терена. Това обаче не промени хода на срещата. В крайна сметка Румъния спечели трите точки и вече гледа към следващия мач срещу Белгия на 22 юни. Украйна ще срещне Словакия ден по-рано.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.