• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

4 предимства на онлайн търговията с интегрирано ERP в България

4 предимства на онлайн търговията с интегрирано ERP в България

/КРОСС/ Общоприето е, че онлайн търговия е „върхът“ на съвременните бизнес операции и в резултат на това все по-голям брой компании се обръщат към виртуални платформи, за да увеличат продажбите си. В този смисъл интегрирането на ERP с платформата за електронна търговия предлага значителни предимства, които си струва да се обмислят.

Управление на клиентска база

Целта е клиентите да се обслужват още по-бързо и по-ефективно. Интегрирането на ERP системата с платформата за електронна търговия позволява да се подобри управлението на базите данни, тъй като предлага интеграция в реално време. Това от своя страна позволява още по-близък контакт както с клиенти, така и с доставчици. Благодарение на автоматизацията на задачите, може автоматично да се събират данни за клиентите, което означава още по-бърза и по-ефективна доставка на продукти.

Управление на инвентара

Във всеки бизнес, особено в тези, специализирани в електронната търговия, инвентаризацията е критичен момент. Интегрирането на ERP с онлайн магазина позволява управлението на инвентара още по-ефективно, тъй като ERP системата дава възможност за поддържане на актуална информация за цените на продуктите и запасите. Освен това, благодарение на ERP, поръчките се изпълняват автоматично, предотвратявайки изоставане и проблеми с клиентите и в бизнеса.

Комбиниране на счетоводство и фактуриране

Друго предимство на интегрирането на ERP с платформи за електронна търговия е, че  предлага възможността за синхронизация на два или повече финансови процеса, като счетоводство и фактуриране. След приемане на поръчката системата може автоматично да пристъпи към издаване на известие за доставка, като фактурирането и счетоводството се извършват автоматично. По този начин се избягват грешки и забавяния.

Спестяване на време и разходи

Няма да е преувеличено да се твърди, че интегрирането на ERP с електронния магазин ще помогне за намаляване на времето и разходите, като същевременно ще предложи спестявания на оперативни разходи чрез автоматизацията на всички процеси.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.