• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 3°C

Корнелия Нинова се срещна с Великотърновския митрополит Григорий

Корнелия Нинова се срещна с Великотърновския митрополит Григорий

/КРОСС/ Лидерът на БСП Корнелия Нинова посети манастира “Св. Св. Петър и Павел” в гр. Лясковец по повод храмовия празник и направи дарение на храма.

Тя се срещна с Великотърновския митрополит Григорий и отправи пожелания за здраве и благополучие.

“Нека Св.Петър и Св. Павел ни закрилят и българският народ бъде здрав и силен като petra (на латински камък)”, каза Нинова.

Посещението на манастира е част от обиколката на председателя на БСП в област Велико Търново.

По време на посещенията с нея ще бъдат членът на ИБ на БСП Атанас Зафиров, народните представители от “БСП за България” Весела Лечева и Валентин Ламбев, областният председател на БСП - Велико Търново Петко Тюфекчиев, общинският председател на БСП - Велико Търново Стефан Антонов, Емилия Жилиева - общински председател на БСП - Лясковец и Паолина Петрова, председател на младежкото обединение на БСП - Велико Търново.

Днес Корнелия Нинова ще поздрави жителите на Лясковец и Павликени по случай празниците на двата града, ще проведе срещи с кметове и ще се включи в работата на отчетно - изборната конференция на БСП в Горна Оряховица.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Николай Драганов, сайт БАРИКАДА

Как да станеш „автор“ в ПИК? Елементарно е – просто измисли достатъчно налудна история и я изпрати. Липсата на всякакви журналистически стандарти в подобни долнопробни жълти издания ще ти осигурят сигурна трибуна. За да докажеш, че в случая с „Агенция ПИК“ не става дума за медия, а за най-обикновена напомпана от властта пропагандна машина … За целта на експеримента първо го карай по-кротко. Измисли сравнително обикновена история – че си жител на Бояна и си виждал дрона. Разбира се, вмъкни в текста откровени глупости като това, че „те е страх да се разхождаш по гащи в собствения си дом“, или че „понякога дронът каца в двора ти“. Стръвта е хвърлена, а само няколко часа по-късно твоят „разказ“ на трето коляно боянчанин, в чиито двор кацат дронове и те е страх да ходиш по гащи – е публикуван и започва да трупа четения. Ако се вярва на хвърчащия почти като китайски дрон брояч на ПИК – хиляди четения. Измислицата ти е възможно не само да доведе до безкритична публикация, но дори да принуди „журналистите“ на „агенцията“ да тръгнат из Бояна в търсене на мистериозния дрон. В резултат на твоя фалшив имейл „агенцията“ толкова силно се развълнува от факта, че този път не е нужно сами да съчиняват нелепи истории, че дори „ПИК ТВ“, предвождан от вездесъщата Ива Николова, включва камерите и потегля да дири дрона, зовейки на гражданите да пращат нови сигнали. Какво пък, щом има един, значи може да има и други! … В България съществуват редица фалшиви жълтокафяви издания, но само едно може да се похвали с титлата „Най-кафяв официоз на властта“. Разбира се, става дума за т.нар. „агенция“ ПИК. Флагманът в неофициалното общо медийно портфолио на Бойко Борисов и Делян Пеевски, който от сутрин до вечер венцеслави премиера и напада свирепо всички негови политически противници, от поне две години насам има един основен „любимец“ – президентът Румен Радев. Написахме две напълно измислени новини, пратихме и фалшиви снимки, които агенция ПИК публикува. Вкарахме всякакви малки шеги, които бяха предадени безкритично като сериозна новина. Тези доказано фалшиви материали не са свалени. Това е трагедия за мен. Показва, че живеем в различни светове – за тях няма никакво значение, че са написали измислица, която ние сме оповестили, че е такава. Преди няколко дни изпратихме „сигнал“ с невярна информация до информационна агенция ПИК, в която съчинихме история със споменатия от Бойко Борисов дрон, с който държавния глава Румен Радев следи премиера.Информацията бе публикувана от ПИК, а дни по-късно оповестихме експеримента си и заявихме – информацията е фалшива. Ответна реакция от медията обаче няма. Това е издание, до което премиерът Борисов и главният прокурор Иван Гешев изпращаха поздравителни картички за рождения ден. Това е изданието, което организира протест в подкрепа на Гешев при избирането му за държавен обвинител. Николай Драганов, сайт „Барикада“, 29.06.2020 г.

30.06.2020 00:02:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.