• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Бойко Борисов: Народът на Турция гласува за най-доброто бъдеще на своята страна и нашия регион

Бойко Борисов: Народът на Турция гласува за най-доброто бъдеще на своята страна и нашия регион

/КРОСС/ "Поздравления за Ердоган! Народът на Турция гласува за най-доброто бъдеще на своята страна и нашия регион." Това написа в Twitter лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод победата на балотажа на изборите в неделя.

„Нашето приятелство и ползотворно сътрудничество ще продължат да укрепват и насърчават просперитета и стабилността", добави още Борисов.

Висшият избирателен съвет (ЦИК) на Турция призна въз основа на предварителните резултати победата на Ердоган на втория тур на президентските избори. Въз основа на резултатите от обработката на 99,43% от бюлетините той получава 52,14% от гласовете, а опозиционният кандидат Кемал Кълъчдароглу - 47,86%.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

То и шефа на иранското разузнаване вероятно е разказал при срещата си с българският колега тогава кой според тях е главният наркотрафикант, след което освободи български шофьор, арестуван заради транспорт на наркотици. Този акт с освобождаването бе тълкуван у нас като не в рамките на компетенциите.

29.05.2023 20:44:51

Анонимен

ТУРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ Е ПРЕДАЛО НА БГ СЛУЖБИТЕ КОЙ И ПО КАКВА СХЕМА ИЗНАСЯ ПАРИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ КЪМ ТУРЦИЯ! БЕЙЗАД ЯХЯ ДЕПОЗИРА В ТУРСКА БАНКА ZIRAD 300 МЛН.ЕВРО, С КОИТО Е КУПЕН АПАРТАМЕНТ, ЧИЙТО ПОЛЗВАТЕЛ Е БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА Бойко Борисов в паника. Гешев го притиска от всички страни. Валентин Златев, Александър Сталийски и Газдов са извикани на разпит

29.05.2023 13:48:47

Анонимен

Едва ли турският президент ще се застъпи в прокуратурата в защитата на праведния християнин ББ, който по три пъти на ден се кръсти и целува ръцете на владиците, та дано Господ му опрости греховете.

29.05.2023 11:34:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.