• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Андрей Цеков, ПП: Не сме отблъснали протегнатата ръка на "Демократична България"

Андрей Цеков, ПП: Не сме отблъснали протегнатата ръка на "Демократична България"

/КРОСС/ "Продължаваме промяната" не е отблъснала протегната ръка на "Демократична България", а задълбочените анализи са показали, че електоралната енергия може да бъде мобилизирана най-ефективно чрез отделно явяване на изборите. Това каза пред БНТ бившият зам.-министър на финансите Андрей Цеков от ПП.

"ДБ и ПП бяха един изключително добър тандем в предишното управление и те ще продължат да бъдат добър и ефективен тандем в рамките на едно последващо реформаторско мнозинство в рамките на следващия парламент. Решението за изборната стратегия беше взето вчера на национален съвет на ПП, като то почива както на практически, така и на концептуални съображения. Взето е след дълги и задълбочени анализи. Те показваха, че двете партии имат отчасти покриващ се, но отчасти различаващ се електорален потенциал и в този смисъл електоралната енергия може да бъде мобилизирана по най-добър и най-ефективен начин в името на едно бъдещо реформаторско мнозинство, именно чрез отделно явяване на изборите", каза Андрей Цеков.

ПП имаме увереност, че бихме могли да завоюваме първо място в предстоящите избори, дори като самостоятелна партия, каза той.

По думите му това, което е важно в следващия парламент, е да има стабилно парламентарно мнозинство, за да бъдат избегнати последващи спирали от предсрочни избори и политически избори и да бъдат реализирани широкоспектърните реформи.

Легитимността за управление се дава за концепции, концепцията за една променена България е споделена на този етап най-малко от три политически сили, каза Цеков.

Потвърди, че обединение на парламентарни групи е обсъждано като принципна концепция, но е рано да се направят заключения дали това би бил подходът в едни следващ парламент.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Коко

Абе не се занимавайте с лакеите на Прокопиев

23.08.2022 15:38:59

Анонимен

Тези пръдльовци за какви се вземат2 За политици? За политическа партия? За професионалисти? Ебем ти прошляците. Това което сътвориха за половин година ги обрисува като нвай-големите идиоти в съвременната история. Те и до сега си мислят, че хората ще ги оценяват по думите. Не скъпи мои, ще ви оценяват по делата. Оценката е: вредни и негодни. На фона на това, демонстрираното самочувствие е просто смешно.

19.08.2022 18:00:06

Стефи

Не мисля, че това е било протегната ръка, просто не искат кокала да изпускат.

19.08.2022 13:00:51

Анонимен

Кви са тия халюцинации - и как ще стане стабилно мнозинство??! Откъде? Пийте си хапчетата, драги ПП и ДБ!

19.08.2022 12:17:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.