• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Румен Петков във фейсбук: Просто Кирчо пак малко послъгва

Румен Петков във фейсбук: Просто Кирчо пак малко послъгва

/КРОСС/ От съобщението на Белия дом стана ясно, че Просто Кирчо пак малко послъгва, заявява председателят на ПП АБВ от фейсбук страницата си. За да са ясни на всички ни беззаконията на правителството в газовия сектор и обективната истина за цената, трябва да знаем следното, посочва той:

I. За пръв път в историята на България в средата на месеца бизнесът, топлофикациите, социалните заведения и гражданите консумират газ, без да знаят цената („Булгаргаз" всеки ден внася по 100 000 мегаватчаса - 9 млн. куб. м. - и очевидно ги внася с договор, които обаче ще платим ние). За месец април регулираната цена беше 142 лева на мегаватчас. За месец май очакваното понижение на тръбния газ (от руски или азерски източник) евентуално ще намали цената на 100 лева на мегаватчас.

II. Правителството отказа руския газ по абсолютно необясними причини, което ще оскъпи крайния продукт. Министър-председателят продължава да лъже българите, че от 1 юли ще бъде въведен в експлоатация газопроводът „Комотини-Стара Загора", по който ще получаваме целия обем на договорения азерски газ, което означава цената да отиде на 60-70 лева.

Ще видим резултатите. Отговорността за кадровите решения в КЕВР, „Булгаргаз", „Булгартрансгаз" и Ай Си Джи Би са изцяло на Кирил Петков.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Някакъв жалък роден русороб само краварски пишки му в устата, абе зомби нещо много ти беден речника, освен простотии кухата ти ватнишка кратуна друго не може да роди.

13.05.2022 10:37:20

Анонимен

Ще минат по-малко от два месеца и ще се разбере дали българското вето за РС Македония е продадено за два танкера по-евтин американски втечнен газ. Много подозрително е, че те са само за два месеца, когато ветото трябва да отпадне.

12.05.2022 21:18:54

Анонимен

А бе, русофоба, извади си краварската пишка от устата и тогава се обаждай, че така не ти се разбира фъфленето. Все ще разберем каква е цената на вноса и тогава ще стане ясно кой лъже. Но простото Кире си е лъжец, доказано, иначе нямаше да допуснат да изскочи от нищото и да стане фактор в БГ, действащ в подкрепа на щатите, в ущърб на националния интерес.

12.05.2022 18:21:30

Анонимен

Румчо пикалото най отявления роден ватник газ пикае завалията, че ще внасяме евтин газ от щатите, свърши корупционната руска хранилка и еничарите ревът на умряло, цяла армия родни русороби наизскачаха от землянките под команда от центъра.... Тъжна и жалка картина.

12.05.2022 16:54:56

Анонимен

Кирчо ако е излъгал просто си е подал оставката.

12.05.2022 13:14:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.