• 01 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Стоичков захапа Стойчо Стоилов и Гриша Ганчев

Стоичков захапа Стойчо Стоилов и Гриша Ганчев

/КРОСС/ Най-голямата звезда на българския футбол и миноритарен акционер в ЦСКА Христо Стоичков изстреля сериозен залп по адрес на Стойчо Стоилов - главния мениджър на клуба, съобщава dsport.bg.

В своя инстаграм профил Камата репликира Стоилов, следствие на отговор в интервю, което той даде за Топспорт. В него на въпрос, как би коментирал определението на Стоичков за цялото ръководство на ЦСКА, като "бедствие", след загубения финал за купата, Стойчо Стоилов каза: "Това не е нормално за мен. Ако излезе с имена, да каже. Аз имам много да кажа по тази тема".

В профила си Стоичков пак не назовава поименно Стоилов, но от думите му се подразбира, че става въпрос за него, тъй като друг от силните ръководни фактори на "Армията" тези дни не е давал интервюта или изявления, в които да се споменава Христо Стоичков. В края на писменото си изявление, Камата засяга и собственика на отбора Гриша Ганчев.

"Разбрах, че един човек говорил за мен. Изгоних същия индивид от съблекалнята на Литекс преди много години. С това затворих и вратата му към мен. Той е един пробит долар, погубил десетки кариери на футболисти и треньори. Но времето му изтича.

Господарят му няма да го пази вечно. Заради него мнозина скачат на ЦСКА сега, но ще им кажа, че този пробит долар няма да донесе добро на ЦСКА. Той е причината ЦСКА да загуби финала и да не сме носители на купата, а аз да съм далеч от Армията. Аз не водя такиви футболисти на ЦСКА. Виждам в социалните мрежи колко много го “обичат” този индивид и дано по-скоро бъде изритан от нашия дом. Извоювал съм си правото да казвам нещата честно и това, което ми е на сърцето, а той е един анонимник с пост.

ЦСКА и феновете ще го запомнят с това, че на всички стадиони искат да го бият и с това колко наши таланти погуби. А на бившия борец ще му кажа не се крий зад тях, ако имаш нещо да ми казваш телефонът ми е отворен. Ще завърша с това, армейци, винаги ще съм верен на ЦСКА", написа Камата в социалните мрежи.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Привърженик на някогашния велик ЦСКА!

Интересно кой е по-прост футболист - бойко борисов или христо стоичков. Пардон - Тиквата никога не е бил футболист, а пък модерния ляв си остана само добър ритнитопковец и оттам насетне - кръгла нула... Дали пък не знае нещо за имотите на ББ в Каталуния и не есъдействал за придобиването им, още повече че беше и почетен консул в Барселона? Интересно защо не говори по тези въпроси. Със сигурност литексчиите не са стока и нямат нищо общо с ЦСКА, но какво направи №11 за спасението на клуба, за който говори и който вече не съществува? Бля, бля и толкоз.

18.07.2020 23:55:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.