• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Цветанов ще прави своя собствена партия

Цветанов ще прави своя собствена партия

/КРОСС/ Премиерът Бойко Борисов заяви, че съжалява за бившия си заместник Цветан Цветанов, но не може и да става въпрос за връщането му в редиците на партия ГЕРБ, тъй като Цветанов се готви да прави собствена партия.

Пред журналисти край Бургас Борисов допълни, че пътят на партията му е един, а на Цветанов - съвсем друг. Въпреки това министър-председателят му пожела успех в новите му начинания.По въпроса със скандала със зам.-министъра на околната среда и водите - Красимир Живков - и незаконното унищожаване на опасни боклуци Борисов е категоричен, че още утре той ще бъде отстранен от поста си и ще му бъде намерен заместник.

Премиерът очаква още утре в 8 часа сутринта министър Емил Димитров да му предостави предложение за новия си заместник. Припомняме, че Живков вече официално има обвинения от спецпрокуратурата.

Оттук нататък Борисов каза, че ще има натиск върху министерството да си върши работата и да не се поддава на други практики.

По темата за туризма и възстановяването на чартърните полети към българското Черноморие министър-председателят не може да даде точни срокове и смята, че ситуацията в целия свят все още е несигурна заради пандемията от коронавирус.

Според него е лош знак, че срещата на Г-7 беше отложена от президента Тръмп за септември, а освен това у хората все още има страх да пътуват. Когато този страх бъде преодолян, смята премиерът, туризмът ще се върне към нормалните си темпове.

Днес премиерът беше близо до Бургас заедно с финансовия министър Владислав Горанов, където инспектираха строителството на обходния път край града. Отсечката трябва да бъде готова в следващите 20-30 дена.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Къде е тоя обходен път да го обходим и ние. Вчера писахте че предстои търг за направата му и вече след 20 дни е готов ли. Иначе града започва още от Ветрен , да уточним откъде трябва да се обхожда.

31.05.2020 16:40:30

Нищо ново под слънцето на кочината

Отдавна Цецо Крадецо и Боко Тиквата, както и тези над тях са замислили цялата нова далавера двамата да направят коалиция след изборите и ако им трябва още някоя патерица - бол от куци у нас...

31.05.2020 16:26:11

Анонимен

Е, как няма да направи! Има всички данни - бивш (такъв няма де) милиционер, подкупен, нагъл, престъпник, екс-гейбераст, финансиран от краварите и т.н. Има и апартаментче, разбира се, абсолютно законно, хе хе. Естествено е да направи партия, пардон, пародия!

31.05.2020 16:06:45

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.