• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Кристиан Николов е обвинен в умишлено убийство на Милен Цветков, грози го доживотен затвор

Кристиан Николов е обвинен в умишлено убийство на Милен Цветков, грози го доживотен затвор
Софийска градска прокуратура преквалифицира обвинението

/КРОСС/ Прокуратурата промени обвинението на Кристиан Николов - той вече ще отговаря за умишлено убийство на Милен Цветков.

Софийският градски съд трябва да реши в следващите часове дали да го остави в ареста. Късно тази вечер изтича 72-часовия арест на 22 годишния младеж.

Резултатите от направените изследвания показват, че Николов е седнал зад волана сред употребата на амфетамин, марихуана, кокаин и бромазепам.

Според източници на БНТ, разследващите проверяват данни, че Кристиан се е дрогирал с едно от най-скъпите синтетични наркотични вещества адренохром, наричано още "сатанинския наркотик". Веществото е дериват на адреналина.

Прокуратурата поиска постоянния арест на Николов с мотиви, че ако е на свобода младежът може да извърши друго престъпление, както и да укрие.

По-рано днес обвинения за прикриване на истина получиха и приятелката на Кристиан - Симона, както и синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов - Георги.

Двамата остават на свобода срещу гаранция от по 10 000 лева. Късно снощи разследващи и прокурори извършиха обиски в домовете на Николов и неговите приятели.

Екип на "По света и у нас" потърси в дома й днес майката на Николов - Десислава Пешева, която снощи беше освободена под парична гаранция от 100 000 лева. И днес тя отказа коментар.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

превенция на закона

прокуроре,прокуроре,затваряй и не отваряй,за да спреш убийците.

23.04.2020 07:00:03

E.ekd Hwkäeld

Помните ли Виктория? Тази, която само смъртта успя да я накара да замълчи за безобразията на управляващите. Помните ли водещата на малка русенска телевизия, която си беше поставила задачи за великани в журналистиката? Която питаше за Хитрино? Виктория Маринова преди почти две години замълча. Инцидент…..вчера някои питаха коя е Виктория….. Днес помним Милен Цветков и неудобните му въпроси и непримиримостта му. Смъртта го накара да замълчи. А аз съжалявам. Съжалявам живите мъртви, които мълчат само заради страха и комфорта си! Помнете! Говорете! Крещете! Защото ако сме много, не могат да убият всички ни!

22.04.2020 21:39:21

Анонимен

Не вярвам да го осъдят доживот! Въпреки, че го заслужава.

22.04.2020 20:57:00

DON

Цирка отвори вече врати-как може да се повдига обвинение за умишленно убийство-вярно "друсаното" говедо заслужава минимум 30 години,но и децата разбират,че такова обвинение никога,ама никога няма да издържи в съда,но явно затова се повдига ,за да падне,да го пуснат под гаранция и след 7,8 хората да кажат"Ааааа,спомняте ли си този който уби Милен,дали са му 3години условно". Прочети още на: https://www.dnes.bg/temida/2020/04/22/kokteil-ot-droga-pri-kristian-obvinenieto-kym-nego-stana-po-tejko.447051#comment-newest

22.04.2020 18:45:36

Бандити

Това е мижи да не лажем за пред обществеността. Гузните си измиват ръцете...

22.04.2020 18:37:45

Димитър Симеонов

УМИШЛЕНО???? Какво е направил Милен Цветков на въпросния Кристиан Николов? Той професионален убиец ли е? Проследил го е, знае му колата, знае къде точно се движи телевизионера. И да не изкарат пред съда накрая, че някъде Цветков го е засякъл и убиеца е решил да си отмъсти. Ами синът на Мозъка и девойката съучастници ли са в умишленото убийство? Защо тогава са пуснати под гаранция?

22.04.2020 18:36:58

Анонимен

На тоя убиец и подстрекалите го и смъртна присъда ще е малко.

22.04.2020 18:19:26

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.