• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Брандиране на автомобил като рекламно изкуство

Брандиране на автомобил като рекламно изкуство

/КРОСС/ Брандирането на автомобил е идеален начин превозното средство да се превърне в движещ се билборд с широкоформатен печат. Това има множество предимства, а най-ценното е безплатната външна реклама, която може да бъде видяна от много хора. Брандирането е услуга, която може да допринесе за повишаване на оборота и замества до някаква степен огромен търговски и рекламен екип, който да работи 24/7.

Как се брандират автомобили

Това е много популярна практика сред фирмите, споделят от Rebrand. Така се създава реклама, която е мобилна и се вижда от максимален брой хора. Това промотиране е ефективен метод за увеличаване на продажбите, както и разпознаваемостта на марката сред клиентите. Брандирането се осъществява със специализирани за тази цел продукти, като самозалепващо се фолио, което е от различен тип, според нуждите и изискванията. Може да се направи цялостно фолиране на кола, както и частично. Фолиото, което се използва от лицензираните фирми, е висококачествено и устойчиво на атмосферните влияния.

При цялостното облепване външният слой се удвоява и така се защитава още по-добре превозното средство. Материалът няма да избледнее от слънцето, защото е устойчив на всякакви условия. Облицовките могат да се подменят или променят, когато решите. Частичното облепване може да бъде също толкова ефектно, както и цялостното. Освен това то има и няколко предимства:

● при него се работи с по-богат цветови инструмент;
● има по-голям брой креативни изображения;
● по-лесно и по-бързо може да се подмени или промени;
● най-предпочитаният вид реклама с множество позитиви.

Изобразяването на графики върху прозорците също е разпространен метод и е възможно и при цялостното, и при частичното облепване на автомобила. Цветният печатен материал, прикрепен към всеки прозорец, е един от най-професионалните начини да създадете привлекателен и интересен дизайн на превозното средство.

Може ли фолиото да нанесе щети на боята на автомобила

Ако сте се спрели на лицензирана фирма за брандиране, това няма как да се случи. Фолиото защитава автомобила от атмосферни влияния, микро наранявания, издраскване и пази оригиналната боя, като придава и по-добър външен вид на старите коли. Качественото облепване запазва цвета и лаковото покритие и блясък.

Идеи за брандирани автомобили

Облепването на колите с фолио може да бъде с различна цел:
● за рекламни цели - брандирането става най-често с името на фирмата и изредените услуги, които се предлагат. Тук се използва и цялостното облепване;

● за лично удоволствие - при него целта е да се промени външният вид на превозното средство без скъп ремонт. Ако търсите уникален дизайн и цветове, или искате нова кола, но нямате финансовата възможност. Да залепите интересно фолио на колата е добър вариант.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.