• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Коста Стоянов: Ако искате Варна да се промени към добро – гласувайте за „Възраждане“

Коста Стоянов: Ако искате Варна да се промени към добро – гласувайте за „Възраждане“

С развети знамена, гайди и шествие „Възраждане" откри предизборната си кампания във Варна

/КРОСС/ Стотици варненци се включиха в откриването на предизборната кампания на партия "Възраждане" в морската столица. По традиция кампанията бе открита с гайди, тъпани и развети знамена, а към шествието се присъединиха стотици минувачи. Сборният пункт беше до надписа Варна, който е поставен точно до "Козирката" в Морската столица по идея на общинските съветници от „Възраждане".

На откриването присъстваха всички кандидати за общински съветници, кандидати за райони и кандидатът за кмет на Варна Коста Стоянов, а така също и председателят на политическата организация
д-р Костадин Костадинов.

Пред медиите в морския град Костадинов заяви, че с право много хора се притесняват за честността на вота:

„И с право се притесняват, защото машините са в ръцете на хора, които самият президент, който ги създаде, ги нарича - шарлатани. Те управляват държавата така, както "ало"-измамниците биха управлявали държавата. Точно поради тази причина призоваваме всички български граждани да гласуват с хартия на тези избори. Не че и така пак няма да стават манипулации, защото пък от друга страна ГЕРБ и ДПС са майсторите на хартиените измами, и реално погледнато ние се намираме в ситуация, в която трябва да избираме между две злини, но гаранцията, която ние от „Възраждане" даваме, е доста сериозна, защото в почти всяка комисия имаме поне по двама представители. Ще направим всичко възможно вотът да бъде максимално честен и прозрачен.", категоричен бе Костадинов преди началото на шествието.

След това шествието се отправи с народна музика към Фестивалния комплекс, където кандидатите за общински съветници и кандидатът за кмет Коста Стоянов се срещнаха със симпатизанти.

По пътя минувачи искаха снимки и се присъединиха към тях. Стигайки пред входа на Морската градина, гайдарите изпълниха „Хубава си моя горо", а множеството от хора се отправи към залата на Фестивалния комплекс, за да се запознаят с бъдещите общински съветници и да чуят приоритетит в програмата на Коста Стоянов.Кандидатът за кмет на Варна от „Възраждане" , който сподели:

„Кандидатурата ми за кмет е с една единствена цел - варненци да живеем в един по-уютен, чист и приветлив град. Аз, заедно с моя екип, с нашите кандидати за общински съветници, районни кметове и кметове на населени места - имаме опита, уменията и компетентността да превърнем Варна в един по-приветлив град и той да се върне на картата като Морската столица на България!

Включили сме много приоритети в нашата програма, имаме цялостна визия за управление на града. Започваме през инфраструктурата, минаваме през образованието, здравеопазването, спорта, подобряване на градския транспорт, изграждане на нови веломрежи, изграждане на бул. „Цар Освободител" - от бул. „Васил Левски" до летището и връзката с кв. „Владислав Варненчик". Не сме забравили и спешната нужда от ремонт на Аспаруховия мост, а също така сме предвидили ремонт на всички подлези, изграждането на буферни паркинги, ремонт и изграждане на детски градини и ясли. Това е една много малка част от програмата ни, но с нея ще запознаваме варненци в рамките на този предизборен месец.", каза още Стоянов.

На въпрос защо варненци трябва да излязат и да гласуват за „Възраждане" на 29 октомври, Коста Стоянов заяви:

Ако варненци искат едно честно, прозрачно и справедливо управление на града си - нека изберат „Възраждане" с бюлетина 42. Заедно ще успеем!".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.