• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Асен Василев: Ние сме в 100% изпълнение на договора с „Газпром“ както е подписан

 Асен Василев: Ние сме в 100% изпълнение на договора с „Газпром“ както е подписан

/КРОСС/  В предаването „Лице в лице" по бТВ Асен Василев, каза че когато „Газпром" е спрял доставките, газ за хората е имало. „Така че този план, който беше направен, имаше доста бърза реакция, нямаше спиране на потреблението, Чирен продължава да се пълни. Започнахме да получаваме в пълен обем азерски газ и във финалните седмици на правителството, успяхме да направим и дългосрочен договор за 7 кораба карго."

При условие, че акт 14 е готов по интерконектора с Гърция, ако не е готова някоя чешмичка, това не би могло да спре този голям проект, заяви Василев.

Ако нищо не се случи по офертата за 7-те кораба карго до 19 август, тя ще изтече и нищо няма да се случи, някой друг ще получи този газ, обясни Василев.

Ние сме в 100% изпълнение на договора с „Газпром" както е подписан, категоричен е Василев.

Работата на едно правителство е, когато има проблеми, да ги решава, ако не може да се справи с тях - тогава започва да плаши хората, смята Василев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Народът скандира за Василев:

Гръмни се, бе педал дебел!

11.08.2022 18:23:07

Анонимен

Тъп, опулен запъртък. Да караме подред. При един проект актуването е важно, неизбежно и става след пълен контрол на задължителния обем в длъжното качество. Въпросът не е в чешмичката, а в принципа и закона. Тези говеда са целесъобразни( понякога не е ясна целта) и са готови да пожертват закона. Затова се осраха с контрола на границата и аргументацията за експулсирането на руснаците и с всичко друго. За Газпром лъже както лъгаха и за подробностите ( ако логистиката и крайната цена са подробности ) алтернативните доставки. На практика нищо не е реално на 100 % и всичко е по-скъпо от руския газ.

10.08.2022 07:47:47

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.