• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Слави Василев и Харизанов си спретнаха скандал в ефир заради Радев и властта

Слави Василев и Харизанов си спретнаха скандал в ефир заради Радев и властта

/КРОСС/ Политолозите Георги Харизанов и Слави Василев влязоха в жесток спорт в ефира на bTV заради думите на президента Румен Радев, който обвини властта за убийството на Алексей Петров и каза, че няма да позволи 3 март да бъде зачеркнат като празник. Това щяло да се случи с помощта на народно движение.

Василев прогнозира, че държавният глава може се впусне в някакъв вид политически проект заради опитите на властта да променят историята.

Харизанов пък обвини Радев, че ако държавата е слаба, а мафията силна, това се дължи на него, защото той е управлявал държавата в последните две години.

Василев се опита да защити президента обвини своя опонент в русофобия и двамата гости започнаха да се прекъсват със спорове най-вече свързани с историята на България. 

В един момент Харизанов повиши сериозно тон: "Не ми говорете за Сталин, пак се опитвате котвата да я преиначите".

"Сегашните управляващи вкараха в обществото темата "3 март", за да владеят и разделят обществото", отговори му Василев.

"Ако имате сигнали за корумпирани в управлението, ви призовавам да ги докажете със сигнали и факти", контрира Харизанов, на което другият отговори, че все още няма такива.

Двамата продължиха да се карат и прекъсват в ефир, като водещият не успяваше да взема думата. "С този дебат за миналото нищо няма да излезе между нас", заяви отчаяно Василев.

"За какво да се караме с Г-н Василев, аз говоря с факти, той говори с тези, така че няма причина да се караме. Хайде да не говори г-н Радев от името на целия български народ", повиши отново тон Харизанов.

След това двамата влязоха в спор за Паметника на съветската армия.

Накрая водещият успя да ги прекъсне, за да завърши предаването и им обясни, че много са горещите теми и няма как всички да бъдат изчерпани.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Онзи

Откогато комунистическия наследник стана и той политолог.Щото татко профука подарения му завод.

20.08.2023 20:09:29

Анонимен

Инетресено кога това говно Харизанов стана политолог. Той изобщо завърши ли някакво образование, че беше със средно и с присъда за измама. След това Боко го направи там някакъв и той продаде тръбите на мелиорацията на вторични суровини, след това го биха защото не се разплати с някакви протестъри, дето ги беше цанил от името на ГРОБ. И после отново неочаквано май беше стана шеф на телевизия Европа, а сега вече е цитиран като специалист, политолог и фактор. Остава си същото говно, и само в съвременния свят е възможно подобен илитерат, единствено правийки сериозни, почти зверски физиономии, да изглежда и да бъде приет като компетентен. Радев бил управлявал, ташаци. Боко изгради паралелна държава. Корумпира всички, оплете и обвърза де що е фактор във всички възможни власти а сега се оказва че Радев е виновен. Става дълго за писане. Харизанов даго духа. Както си беше тъп, така си и остана. Както го биха, пак ще го бият.

20.08.2023 14:29:13

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.