• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Радостин Василев: Има по-достойни за председател на НС от Росен Желязков, например Десислава Атанасова

Радостин Василев: Има по-достойни за председател на НС от Росен Желязков, например Десислава Атанасова

/КРОСС/ Въпреки договорката между новосформираната коалиция между „Демократична България” и „Продължаваме Промяната” и ГЕРБ-СДС за избор на Росен Желязков за председател на парламента, Радостин Василев не подкрепи предложението в НС. Той определи акта като лично решение и подчерта, че гласът му така или иначе не е бил решаващ.

Казвам, че може би имаше по-достойни в ГЕРБ от Росен Желязков и че аз бих избрал друг кандидат – например Десислава Атанасова. Това каза в студиото на NOVA „Здравей, България” депутатът от ПГ на ПП-ДБ. По думите му тя е най-подготвена от първата политическа сила в Народното събрание.

Василев отрече да е коментирана лидерска среща между Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Борисов. Вероятно ще има такава, но не е фиксирано кога, обясни народният представител. Той припомни заявките на ПП-ДБ, че няма подкрепят нито кабинет с мандат на ГЕРБ-СДС, нито с тяхно участие. Всякакво участие – и политическо, и експертно. Под никаква форма, категоричен беше Радостин Василев. На масата за законодателната рамка те многократно поставяха въпроса за правителство и ние многократно им казвахме, че сме там, за да говорим за законите, посочи бившият депутат от ИТН.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

По-лош от идиота е активният идиот. Колко хипертрофирано егоцентричен трябва да си за да се обаждаш по всеки въпрос, независимо от недоказаната си компетентност. Напоследък някакви интелектуално и когнитивно импотентни запъртаци учат всички за всичко. А по въпроса: Желязков е добър избор. ГРОБ са ми противни но там има няколко, поне в интелектуален план, читави хора. Желязков и Атанасова са сред малцината нормални.Атанасова, обаче е прекалено свързана с, прости ми Господи, партията им за да става за прдседател на НС.

20.04.2023 14:29:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.