• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Теменужка Петкова: Това, което вчера Василев изрече по адрес на Мария Габриел е недопустимо

Теменужка Петкова: Това, което вчера Василев изрече по адрес на Мария Габриел е недопустимо

/КРОСС/ Снощи, в предаването „Още от деня" по БНТ Теменужка Петкова каза, че това, което вчера Василев изрече по адрес на Мария Габриел е недопустимо. „Асен Василев никога повече не трябва да бъде финансов министър, той повече няма да получи подкрепата на ПП-ГЕРБ. Няма как един мъж да нарече една жена, една майка, един политик „красивото лице на мафията".

Цялата ни Парламентарна група сме възмутени от това, което този човек направи, допълни Петкова.

В декларацията беше казано, че този управленски мандат ще бъде в рамките на 18 месеца разделен на два периода по 9 месеца. „Всички тези министри, които участват в този кабинет са наясно с тази ситуация. Така че не можем да кажем, че те не знаят какво предстои и че ще има такава ротация. Тази организирана акция по подаване на заявления за неучастие в правителството може да се определи само по един начин - това е саботаж. И нежелание на ПП-ДБ да се състави кабинет с министър-председател Мария Габриел. Трябва тези хора да си признаят най-накрая, че искат избори. И всичко това, което вчера се разигра, доказва, че това е точно така".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тъпа овца. А може ли Василев да е министър на нещо друго? Такива като вас, включително и Василев нямат място в обществения живот. Не само заради това което от време на време изплюват, а заради липсата на морал и цялостна дейност. Що се отнася да Жирафа, разбира се не е прав. Лъжа е да се определи Габриел като хубаво лице, на каквото и да било. А това че била майка и жена изобщо не ме върлува. Проблемът ми с нея е че е набеден политик и от нея зависеше външната ни политика, изразяваща се в отказ от суверенитет.Всъщност каквото и да се каже за съвременните политикани и , прости ми Господи, управляващи, все ще е слабо и непълно. Каскета беше най-близо до истината- боклуци.

21.03.2024 09:12:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.