• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Кампанията на БСП "Солидарен Великден“ е в ход в Кърджали и Врачанско

Кампанията на БСП "Солидарен Великден“ е в ход в Кърджали и Врачанско

/КРОСС/ В днешния ден, по повод предстоящия голям християнски празник Великден, представители на младежкото и женско обединение на БСП, заедно с общинските председатели в област Кърджали, се включиха активно в националната кампания "Солидарен Великден" по инициатива на председателя на БСП Корнелия Нинова.

500 козунака, опаковани и дезинфекцирани, при спазване на всички изисквания за хигиена и дистанция, бяха раздадени на пенсионерски клубове, хора с трайни увреждания, социално слаби семейства и църковни храмове на територията на областта.

„Днес в тези трудни за всички ни дни, повече от всякога възрастните хора, болните, безработните имат нужда от внимание, съпричастност и подкрепа." споделят социалистите. С пожелания за здраве и сили, козунаци бяха дарени и на инфекциозно отделение в областната МБАЛ "Д-р Ат. Дафовски".

Раздадените козунаци са произведени от местни кърджалийски фирми и са закупени със съдействието на лидера на партията Корнелия Нинова и областния председател Милко Багдасаров.

Областният съвет на БСП - Враца също се присъедини към кампанията "Солидарен Великден". Народният представител Анастас Попдимитров призова за солидарност и запазване на християнските традиции във време на ограничения и социална изолация. Общинските организации на територията на област Враца доставиха над 300 козунака и над 1000 червени яйца на възрастни и социално-слаби хора.
Всички дарени продукти са на производители от областта.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.