• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Тайната на стройната фигура - ускорен метаболизъм

Тайната на стройната фигура - ускорен метаболизъм

/КРОСС/ Една от най-честите причини за наднорменото тегло и неефективните диети е забавената обмяна на веществата. Тайната на стройните фигури при много хора не се дължи на продължително гладуване или редовно посещение във фитнеса, а само и единствено на ускорения метаболизъм.

Много хора предпочитат да го стимулират посредством специален подбор на комплекс от продукти. Разбира се, никой не е отменял здравословният начин на живот и правилния режим.

Съществуват множество фактори за забавен метаболизъм. И ако сред изброените откриете някой, който отговаря на вашия начин на живот, тогава ще разберете, защо диетите не ви помагат да свалите излишните килограми.

Стрес - Нервното напрежение забавя процесите на обмяна на веществата. Според резултатите от изследванията, по време на стрес женският организъм изгаря 100 калории по-малко, отколкото в спокойно състояние.

Недостиг на желязо - Желязото доставя кислород до мускулите. При кислороден глад нивото на енергия спада, а заедно с това се забавя и метаболизмът. Затова в хранителния режим трябва да присъстват богати на желязо продукти като елда, бобови култури и черен дроб.

Плодове и зеленчуци с нитрати - Плодовете, които сме приели, че са от полза за организма, в действителност може да му навредят. Затова обръщайте специално внимание на качеството на използваните плодове и зеленчуци - много често химикалите, с които са обработени, пречат на нормалната обмяна на веществата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.