• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Viber Out дава лесна възможност за обаждания към стационарни и мобилни номера

/КРОСС/ Най-вероятно много от вас са използвали Viber за гласови и видео разговори, които се осъществяват с други потребители на платформата. Компанията обаче предлага и възможност за обаждания към „стандартни" телефонни номера, както в страната, така и в чужбина.

Става дума за услугата Viber Out, която е базиранa на (VoIP), технология, която позволява пренасянето на глас (телефония) благодарение на инфраструктурата на интернет. Услугата ви позволява да се обаждате на стационарни и мобилни телефони от всички краища на света, дори ако човекът от другата страна на линията не използва Viber.

Позвъняването се извършва през приложението на Viber и бива прието като нормално телефонно обаждане. Всичко, което е необходимо, е да закупите кредит или абонаментен план, който ви предлага разнообразие от опции за позвъняване и наличието на стабилна интернет връзка.

Компанията има и новогодишно предложение за Viber Out, стартиращо от 23-и до 30-и декември, ще ви позволи да получите допълнителни минути напълно безплатно, когато презареждате баланса си. Офертата е описана подробно на вашия ViberOutCredit екран, както и ТУК, от датата на стартиране.

От ноември миналата година до ноември тази година, Viber регистрира ръст от 10% в използването на услугата в България. Според вътрешни данни, тази година българите са провели най-много обаждания през Viber Out по време на Нова Година и през лятото посредством кредити, както и международния абонаментен план на Viber. Втората опция им дава възможността да провеждат обаждания до всички мобилни и стационарни телефони в 60 държави по целия свят за 5,99 долара на месец с опцията да прекратят абонамента си по всяко време. Държавите, които са били най-популярни сред българите за провеждане на разговори тази година, са Англия, Сърбия, Египет и Филипините.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.