• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Трио VIVA с кавър на „Коледа“ на Б.Т.Р.

Трио VIVA с кавър на „Коледа“ на Б.Т.Р.

/КРОСС/ След близо две десетилетия в ефира, авторската песен „Коледа" на Б.Т.Р., с неподражаемия глас на Наско е с кавър на 19 - годишните чаровни и талантливи момичета от трио „VIVA". Песента в ново звучене е с аранжимент на Славчо Николов и Алекс Нушев. Снимачната площадка на красивото и празнично видео, с усмивките на момичетата е звукозаписното студио на „VIVA". Режисьор на лентата е Христо Порязов. Музиката и текстът на „Коледа" са на Славчо Николов.

„VIVA" е в състав- Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова, Виктория Ехиянова.„VIVA" се сформира през 2012 г. Имат спечелени 5 Grand Prix награди, над 20 първи места, десетки втори и трети отличия. Занимават се с музика от 4-годишна възраст в Център за изкуства „Зорница", като са солистки в 2 музикални албума. Главни героини са в първата детска рок опера „Така ще бъде" и в музикални спектакли. Участнички са във ТВ форматите - „Големите надежди", националната селекция за Детска Евровизия, финалисти в БНТ Парк Live с авторска песен, сезон 6 и 7 в „Гласът на България". Три поредни години са част от Успелите деца на България към фондация „Димитър Бербатов". През 2019 г. са най-младите финалисти във фестивала за нова поп и рок песен „София пее". Музикален продуцент и мениджър на момичетата е Славчо Николов/ Б.Т.Р. с когото записват и песните за дебютния си албум. От 2021 година, момичетата са студентки редовно обучение: Виктория Чешмеджиева - УНСС специалност "Медия икономика", Йоана Великова - УНСС специалност "Журналистика", Виктория Ехиянова - Национална музикална академия "Панчо Владигеров" специалност "Поп и джаз пеене".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.