• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Джамбазки внася в НС Концепцията на ВМРО за интеграция на маргинализираните общности

Джамбазки внася в НС Концепцията на ВМРО за интеграция на маргинализираните общности

/КРОСС/  Съпредседателят а ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки отново внася в Народното събрание стратегията на ВМРО за интеграция на маргинализираните общности, чиято основна цел е намирането на начин тези хора да бъдат вписани в обществото ни. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Ангел Джамбазки изтъква, че докато политически импотентните лицемери в българското Народно събрание „тупат топката” с десет секундни заседания, за да имат време за задкулисни договорки за властта, битовата етническа престъпност избухва, а държавността абдикира за пореден път.

Само за няколко дни са налице три различни новини за мелета с брадви, лопати, вили, нападение над беззащитно момиче и над лекарски екип. Етническият произход на извършителите е повече от ясен, пише още съпредседателят на ВМРО.

Години наред едни определени соросоидни НПО-та усвояваха милиони левове за интеграция, години наред едни хора ни обясняваха за някаква политическа коректност, за толерантност и за какво ли не още. Ето го резултата. Видяхме го и преди известно време в Казанлък от хора, които не зачитат нито закона, нито нормалното човешко отношение. А държавата нехае, няма я, точно там, където трябва най-вече да бъде -  в махалите, изтъква още българският представител в Европейския парламент.

Ангел Джамбазки припомня, че от години ВМРО има предложение за справяне с битовата етническа престъпност. И акцентира върху многократното ѝ внасяне в няколко народни събрания.

Едни и същи „хора” ги беше страх да я приемат и приложат, за да не им се скара някой отвън и защото няма да могат да купуват гласовете в махалите. Крайно време е да сложим ред в нашия дом, а който не иска да спазва реда - тояга, завършва съпредседателят на ВМРО.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.