• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Мачовете от ШЛ и евротурнирите се задават с много нови бонуси

Мачовете от ШЛ и евротурнирите се задават с много нови бонуси

/КРОСС/ Наближава новият сезон на престижните европейски турнири по футбол и добрата новина е, че ще открием присъствието на родни отбори в тях. Вече мнозина знаят, че Лудогорец ще се състезават в Лига Европа, докато армейците от ЦСКА ще влязат в една интересна битка в Лигата на конференциите, като амбициите изобщо не са малко от страна на родните фенове.

Точно толкова високи са и очакванията на спортните запалянковци, които винаги намират време за правенето на още една добра спортна прогноза. Тук трябва да добавим и появата на още един турнир, който срещна още повече съпротивата на някои фенове - Лигата на конференциите. Макар и турнирът да се критикуваше, организаторите на УЕФА бяха категорични, че този нов турнир няма да затрудни отборите да се състезават и в регионалните първенства.

Всички тези турнири ще съберат достатъчно внимание, но нека не забравяме, че букмейкърите също следят с интерес развитието им. Точно по тази причина обръщаме внимание на наличните bet365 бонус оферти за предлагането на още по-добри условия. Именно този бранд обръща много внимание на всички турнири, като освен това идва с една много специална и интересна възможност за абсолютно всеки един истински почитател. Вече можем да открием някои от дългосрочните залози в портфолиото.

Ще открием, че отборът на Разград не се радва на много успехи, изпратен в група F. Ала не трябва да забравим, че самите отбори там не са чак толкова трудни за преодоляване. Предложенията за групи още не са налични, но ще открием, че родният ЦСКА има коефициент от 201, който продължава да е особено висок. След като обаче говорим за бонус оферти, нека обърнем внимание на част от промоциите, които са налични в тази платформа. Напомняме на родните запалянковци, че в официалното ревю могат да открият и специални бонус кодове, които могат да променят обявените оферти в полза на клиентите.

Все повече клиенти обръщат внимание на някои особено приятни промоции като наличието на ранно изплащане за футбол. Макар и да звучи като нестандартна оферта, това е една особено добра възможност. Идеята е повече от прекрасна, във всеки един момент, в който вашият избран тим поведе с два гола разлика, официално се смятате за победител.

Брандът отдавна се опитва да даде колко се може повече възможности и посочените първенства попадат в секцията за допълнителни бонуси, като освен това имаме достъп до допълнителни бонуси, които идват при залози като познаването на краен резултат. Специално внимание можем да открием, че ако нашият голмайстор бъде изваден от игра, за определени пазари ще бъде върнат нашия залог, но още по-важното е, че ако някой го изпревари и вземе първото място, то във всеки друг момент ще получим процент от потенциалния залог - все пак до някаква степен сме успели да познаем развитието на събитията.

Тук е редно да напомним, че портфолиото винаги се обновява, като най-вероятно ще открием, че интересните промоции предстоят, а най-добрата новина е, че в портфолиото ще имаме възможност не просто да правим прогнози, но и често да гледаме спортните срещи с помощта на прякото предаване в платформата. Най-важното е, че докато то върви, спокойно можем да наблюдаваме и микропазарите - коефициентите там са по-високи, а самите прогнози се правят за събитие, следователно обръщайте внимание и на тях.

Причината да обръщаме толкова внимание на точно тези турнири е и фактът, че само тук се срещат клубове от различни страни и нищо не приключва до последния съдийски сигнал. С оглед на преразпределението на силите, няма как да не открием, че феновете вече разглеждат основните предложения, а след толкова вълнуващ трансферен прозорец ще видим и кой е направил най-точната инвестиция, а това също е един много важен въпрос.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.