• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Русия за новата военна помощ: Успокоение за Украйна, докато е на ръба на загубата

Русия за новата военна помощ: Успокоение за Украйна, докато е на ръба на загубата

/КРОСС/ Последният пакет военна помощ от САЩ за Киев се превърна в хапче за успокоение за украинското правителство, което е на ръба на пълен крах. Това заяви в понеделник руският посланик в САЩ Анатолий Антонов, цитиран от ТАСС.

"Съобщението за поредната доставка на американско оръжие за режима не е нищо повече от хапче за успокоение, приготвено за украинския президент Владимир Зеленски от задгранични "доброжелатели", отбеляза дипломатът.

Неговият коментар беше публикуван в Telegram канала на руското посолство в Съединените щати.

Според Антонов ситуацията в украинското правителство и на фронта е на ръба на пълен крах.

Той обърна внимание на факта, че Пентагонът обяви "смъртоносния подарък" в навечерието на 10-ата годишнина от Евромайдана. "Трагичният символизъм на "благотворителността" на Вашингтон се състои в това, че авторите и идеолозите на антируската кампания сякаш ясно дават да се разбере на украинците: те все още са в играта и продължават да се залага на тях. фактът, че благодарение на тези оръжия ще се пролее кръвта на хиляди хора, тук не се приема.За военно-промишления комплекс на Съединените щати има значение само едно - печалбата от "проекта Украйна", Антонов подчертано.

"Важно е Западът да разбере: Русия, която се бори за своите национални интереси и сигурност, не може да бъде победена на бойното поле", каза посланикът.

Той добави, че всякакви доставки на западни оръжия за постсъветската държава са "удължаване на агонията на фалиралия киевски режим".

Припомняме, че късно в понеделник Пентагонът съобщи, че Вашингтон ще отпусне допълнителен пакет от военна помощ на Киев в размер на $100 млн. Той включва противотанкови оръжия и ракети за системи за противовъздушна отбрана.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Да светна неграмотния анонимко, че думичката фюрер в превод означава вожд, лидер и няма нищо обидно в нея. Президента Путин, който владее прекрасно немски език би се гордял с това звание защото е вожд на руския народ.

22.11.2023 14:24:13

Анонимен

Зомби най големия русофоб е любимият ви фюрер Путлер!

22.11.2023 11:31:44

Анонимен

Русоробите само духане им мръсните усти...

22.11.2023 11:30:47

Анонимен

Русофоба да го духа и да мълчи. Усрайна е вече в миналото. Не знам как ще се казва новата държава, но няма да има излаз на Черно море. Под въпрос е единствено Лвовска област в Полша ли ще е или и тя в Русия. Слава на Русия.

21.11.2023 17:36:18

Анонимен

Зомби нещо логиката ти издиша, но това е характерно за родните русороби, колкото до оцеляването...май само руския фюрер се бори за него, за съжаление с цената на стотици хиляди убити руснаци....

21.11.2023 15:08:17

Анонимен

До извратената логика отдолу: Добре го знаеш, но все пак да ти припомня, че Кравария се бори за оцеляването си с проксито усрайна срещу Русия.

21.11.2023 11:56:51

Анонимен

Извратена логика, Русия се борила за своите интереси, като унищожавала чужда държава и народ....

21.11.2023 10:09:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.