• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Петър Волгин: Когато “Възраждане” спечели изборите, това ще е добре за България

Петър Волгин: Когато “Възраждане” спечели изборите, това ще е добре за България

/КРОСС/ "Основната задача на „Възраждане" в следващия Европейски парламент е той да работи така, че решенията, които се взимат там, да се взимат в интерес на националните държави, а не на наднационалните институции, каза вчера Петър Волгин при посещението си в Казанлък за отворена среща с граждани. 

Конкретно това означава да запазим правото на вето при вземането на важните решения в Европейския съюз, тоест всяка държава, без значение каква е територията ѝ и  колко е населението ѝ, да има право да наложи вето на всяко едно решение, ако ще то да е промотирано и от най-големите и могъщи държави.", каза Волгин пред препълнената зала  в Казанлък. 

Според "Възраждане" запазването на правото на вето е изключително важно, защото в момента някои от големите държави искат то да  отпадне. 

Петър Волгин коментира своята кандидатура за евродепутат  в листата на  втората партия така: 

"Мотивира ме това, че точно във „Възраждане" откривам онова, което винаги съм смятал, че трябва да прави една българска политическа партия, а именно да отстоява българските интереси и да работи за това, без значение какви са нарежданията от чуждите центрове на власт. Решенията за България трябва да се взимат в София, а не другаде.След изборите виждам България като една по-свободна държава в смисъл такъв, че това ще бъде държава, която да се управлява от българи, а не от наместници на чужди сили.", коментира още Петър Волгин.

Той добави, че  винаги играе за победа  и посочи, че очаква „Възраждане" да спечели както изборите за национален парламент, така и за Европарламент „просто защото това ще бъде добре за България.".

"Надявам се избирателната активност да бъде по-висока. Призовавам всички български граждани да отидат до урните, защото само с висока избирателна активност ще бъде намалена тежестта на купения и корпоративен вот. Нека този път изберем българско, а не евроатлантическо правителство.", каза още Петър Волгин. 

"Възраждане" е с номер 12 в бюлетината! 

Купуванео  продаването на гласове е престъпление!

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.