• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Opel Combo актуализиран с Matrix Light

Opel Combo актуализиран с Matrix Light

/КРОСС/ Ревизираният Opel Combo Electric като пътнически автомобил и ван с голям капацитет, както и вариантите с конвенционално управление, сега идват с Intelli-Lux LED матрични фарове за първи път при поискване. Общо 14 LED елемента - по седем от всяка страна, осигуряват оптимално осветяване на пътя на тъмно и без ефект на заслепяване.

Intelli-Lux LED технологията превъзхожда ксеноновите или други конвенционални осветителни системи по отношение на прецизност и осветеност. Веднага след като превозното средство напусне градската зона, матричните фарове автоматично превключват на дълги светлини и непрекъснато адаптират дължината и разпределението на светлинния лъч към околната среда и условията на движение.

Ако системата засече светлината на автомобил отпред или насрещно движение, отделните светодиоди се изключват едновременно, така че съответният автомобил да бъде прецизно „изрязан" от дългите светлини и водачът да не бъде заслепен. Резултатът - улицата е осветена ярко като ден, без да заслепява насрещния трафик.

Освен прецизно пасващия изрез от пътя, нищо не остава на тъмно. В същото време водачът може да види знаци или животни отстрани на пътя на разстояние, което преди е било в тъмното. Ценно време, за да може да реагира по-бързо и по-рано при необходимост. Ако системата вече не разпознава други лъчи на предните или задните светлини по посока на движението, светодиодите автоматично се включват отново.

Следователно светлината може да остане включена по всяко време, тъй като автоматично реагира на съответната пътна ситуация. С Intelli-Lux LED светлина водачът се възползва от оптимална видимост по всяко време и при всякакви условия.

В същото време фаровете Intelli-Lux LED Matrix не само повишават безопасността за всички участници в движението, но и изглеждат елегантно. Светлинните модули са интегрирани в плавния силует на характерното лице на марката Opel Vizor, която също празнува своята премиера в сегмента на лекотоварните автомобили с актуализацията на Combo.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.