• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Бирата за почти всеки повод

Бирата за почти всеки повод

/КРОСС/ Има нещо толкоз характерно и привлекателно в напитката с късото име бира. Свежа, прохладна, леко газирана и носеща толкоз доста пивко наслаждение, тя може да ни бъде съвършената компания за разнообразни мотиви денем. Но поради многочислените усети и типове на това божествено пиво, от време на време може да създадем не най-подходящия избор по отношение на обстановката, в която ще му се насладим.

Без да имаме особени искания, че сме най-изтънчените и авторитетни експерти на биреното изкуство, ще споделим с вас няколко хмелови оферти, които могат да се окажат най-подходящия ни избор в дадени обстановки от нашето всекидневие. Затова дано да намерим отварачката и да започваме!

След работа Един от най-върховните и чакани моменти настава, когато последния имейл към този момент е изпратен, телефонните диалози са завършили, а останалото време от деня е напълно и само за нас. Тогава след добре свършената работа, може да си отворим една прохладна и пивка биричка в жанр белгийски ярък ейл, и да се насладим уместно на края на работния ден.

Благородният хмел и подбраните съставки при производството на това пиво, могат прелестно да подходят на обстановката, в която му се любуваме. У дома или с другари навън, белгийският ярък йел може да се окаже най-точното и вкусно бирено предложение, с което да отбележим началото на края на работния ден. А, в случай че знаете едни нежно изпечени баварски наденички по какъв начин си подхождат с този тип биричка... ох, ох, ох, към този момент нямаме самообладание да става 18:00! Независимо по кое време и по какъв начин ще изберете да се отдадете на кехлибарената течност, значимо е да знаете, че можете елементарно и комфортно да избирате от голямото многообразие от бира в най-близкия за вас магазин на Lidl.

Собствена марка или позната класика, в магазините на веригата има всичко належащо, за вашето незабравимо и ветровито лято с усет на кехлибар. На морето Определено една от най-подходящите обстановки, в които да се насладим на усета на биреното наслаждение. Рядко някой може да си показа звука на вълните и допира до морските песъчинки, да се реализира без приятната компания на някое студено пивко аперативче.

Всички знаем за известните наливни бирени напитки, които са честа панорама по време на разтухата по слънчевите плажове. Но в случай че желаеме да придадем една по-стилова и плодова линия на нашата морска отмора, то в някои случаи може да заложим и на елегантния и ободрителен усет на бирата с вишни. Добре охладено и в приятна компания, това ексцентрично предложение може да се окаже един от най-приятните и заслужаващи избори, с които да запомним с утоляващ усет прекараните мигове от нашето прелестно морско лято. По време на спортните телевизионни страсти Въпреки, че се намираме в разгара на лятото и спортните съревнования не са доста постоянно срещано събитие, постоянно може да намерим някакъв избран тип мотив и да се съберем пред тв приемника с най-близките ни другари.

Ей по този начин... за по няколко студени бирички. Тук в тази обстановка една специфична селекция от английски типичен ейлове, може да се окаже най-страхотния и предразполагащ избор пред нас, с който да приветстваме пред тв приемника всички наши обичани другари. Дали "яростно" ще гледаме футбол, съревнование по водна топка или конен спорт в дисциплината "всестранна езда", няма значение - значимото е да се любуваме на страхотния бирен усет и на споделените ни мигове дружно.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.