• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Екипът на Бербатов внася документите за нов конгрес на БФС

Екипът на Бербатов внася документите за нов конгрес на БФС

/КРОСС/ Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов обяви чрез социалните мрежи, че ще внесе днес подписката за провеждане на нов конгрес.

Екипът му ще бъде в 11:30 в сградата на футболната централа, за да подадат всички необходими документи.

Димитър Бербатов пусна видео съобщение към всички заинтересовани в своя профил във Фейсбук, само час и половина преди да пристигне в сградата на БФС в „Бояна“.

"Каним всички медии, днес в 11.30 часа, за да видите и отразите как ще бъдат внесени 1/3 подписи от всички клубове, както е по закон, за да се проведе конгресът. И да видим, дали този път ще бъдат допуснати", заяви Димитър Бербатов чрез видео във Фейсбук.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Как пък никой не постави въпроса, че футболната администрация на България е обхваната от стремеж за печалбарство чрез привличането на чуждестранна футболисти, оказали се със свободен трансфер и след това продажбата им. По този начин се закопават и не се дава възможност за изява на млади и талантливи български футболисти, което е ясно и на най-непросветените. Така националният ни отбор ще бъде винаги един от най-слабите.

12.01.2022 10:34:43

Мека китка

От този ми се повдига Олицетворение на алчност бруталност нахалство нарцизьм и сребролюбие От трьн та на глог И този ще ни закопае още повече Ще има скандали метежи компромати и нищо насреща Най добре е нито да го гледам нито да го мисля нито да го критикувам

12.01.2022 03:07:32

Анонимен

Този, който се отказа от националния отбор на България, когато имаше нужда от него сега се оказа голям радетел за българския футбол.

11.01.2022 16:30:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.