• 24 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8019
  •  GBP / BGN 2.2963
  •  CHF / BGN 1.9742
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Първи думи на Радев и Йотова след обявяване на победата

Първи думи на Радев и Йотова след обявяване на победата
Радев: Връщането на статуквото на бял кон не се състоя

/КРОСС/ Румен Радев сподели: "Искам да благодаря на всеки един от вас, които излязохте да защитите вашия глас за България. Благодаря на всички, които бяха част от комисиите, които проследяваха процеса. Демокрацията функционира благодарение на вас. Искам да поздравя всички претенденти за това, че участваха в тези избори. Благодаря на инициативния ни комитет, на хората, които застанаха зад нас с авторитета си, на партиите, които подкрепиха нашите цели и идеи.

Въпреки огромните пари, инсинуациите и пропагандата, които ни заливаха, гражданите показаха, че не вярват на лъжи.

България издържа този изпит по демокрация. Разумът и родолюбието надделяха над апатията и лъжата. Хората няма да простят. Всеки, който пренебрегне волята на народа, няма да остане безнаказан от хората.".

Той заключи: "Аз съм оптимист!"

Йотова: "Благодаря на всички българи, които ни дадоха това доверие, което показа, че са граждани, а - не поданици. В личен план посвещавам тази победа на моя баща, който ме направи силно и смело момиче, а в политически - на един голям българин, който ни се довери още преди 5 години - Стефан Данаилов."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Кандидатът за президент проф. Герджиков не спомена с чии средства бе платен обширният му предизборен рекламен клип по БНТ, непосредствено в навечерието на изборите. Иначе се прави на независим кандидат, което не му прави чест на ректор на най-големият университет в България. Мълчат си честно и от БНТ.

21.11.2021 22:14:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.