• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Възраждане прекъсва предизборната си кампания за един ден и излиза на протест против мерките

Възраждане прекъсва предизборната си кампания за един ден и излиза на протест против мерките

/КРОСС/ На 20 март 2021 г. от 12:00 ч. пред пилоните на НДК Възраждане излиза на протестсрещу поредното затваряне на държавата.Спираме кампанията си за един ден иизлизаме на протест, като всички останали граждани - защото безумните античовешкиограничителни мерки ни засягат всички еднакво, без значение кой на коя партия епривърженик.

Вече цяла година виждаме, че неадекватното управление води до здравна иикономическа криза. Мерките не просто засегнаха, а тотално сринаха малкия и среденбизнес, оставиха хиляди хора без работа и поминък.Ясно се видя, че налаганите мерки не променят здравната ситуация в страната, апоследствията от COVID кризата, показаха колко лоша е системата наздравеопазването ни. Видяхме колко зле са лекувани хронично болните.На 20 март 2021 г.в 12:00ч. излизаме на протест срещу поредното затваряне настраната и заради опита за скрит държавен преврат, извършен от управляващия режим.Изолацията по време на избори ще попречи на много българи, изплашени отепидемията, да гласуват.

Така на практика управляващите, ако мобилизират електоратаси да гласува в изборния ден, си гарантират следващия мандат.Под предлог за грижа за живота и здравето на българските граждани, правителствотоправи невъзможното да ни изолира, а чрез възможностите на администраторите нафейсбук и някой медии, да контролира и информацията.Призоваваме всеки, който не е съгласен с налаганите мерки, да дойде заедно с нас в12:00 ч. пред пилоните на НДК в София.

Ако не сте в София излезте, в знак на протестсрещу мерките, пред сградата на общината в населеното място, в което се намирате.Изборите са само след 15 дни и е повече от очевидно, че управляващите изпитватсериозен страх от пробуждането на българите! Нека им покажем, че има за какво и откакво да ги е страх!Призоваваме всички българи, независимо от политическата им принадлежност,призоваваме всички опозиционни партии, да застанат на страната на българскитеграждани, като подкрепят протеста с присъствието си! Възраждане ще бъде там,където е мястото на всеки един кандидат за народен представител - сред и рамо дорамо с българския народ! 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.