• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Глобяват премиера и всички журналисти без маски в Рилския манастир

Глобяват премиера и всички журналисти без маски в Рилския манастир

От МЗ проверяват самоличността им

/КРОСС/ Премиерът Бойко Борисов и всички журналисти, които бяха без маски в Рилския манастир днес, ще бъдат глобени. Това съобщи NOVA, цитирайки пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

Оттам поясниха, че в момента се установява самоличността на всички, отишли в Светата обител да отразят визитата на премиера.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Адвокат Елена Гунчева

ПОЛИТИК СЕ УБИВА С НЕУВАЖЕНИЕ И СМЯХ 23.06.2020 Замислете се с кой друг министър-председател толкова много са се подигравали, кой е бил обект на толкова много злобни карикатури, прякори и честно казано – откровено псуване до девето коляно. Май няма. Мразили сме някои, презирали сме други, ядосвали сме се на трети. Но едно е обединяващото – към никого народът не се е отнасял с подобно неуважение, присмех и псуване, както към Борисов. Толкова свикнахме да го наричаме Тиква, Тиквун, Мутра, ГМР, Онуй, Баце, Шибан@@ка, Тиквоча, че надали освен върлите му фенови има друг, който да го нарича с имената му. Обикновено появата му предизвиква ръкопляскания от дебилите и тези, на които са им платили и позиви за повръщане у нормалните български граждани. С личните си уши днес по повод заповедта за маските на закрито чух поне двадесет човека, които толкова цветисто се изказаха по повод на премиера, че и хамалин на гарата би се впечатлил. Единият дори така се разпростря, че десет минути не се повтори в пожеланията, което си е впечатляващо! Най-важното за политика е уважението и авторитета – не само сред народа си, но и по света. И ако по някаква причина толкова се е изложил и толкова е паднал в очите на всички, че да не го уважават и най-вече – всички да му се присмиват, това означава само и единствено безславен и жалък край. На такива политици дори не е разрешено да се оттеглят сами, защото всъщност самите те са се свалили от пиедестала на авторитета и се въргалят в калната локва на презрението. Колкото и да са силни, колкото и да упражняват диктатура, терор и натиск върху народа и политическите си врагове, те са напълно безпомощни – безпомощни да накарат хората да ги уважават. И дори да ги назовават с името им. А това вече е показателно. И се чудя Борисов, или ГМР, или Онуй, с какви очи след всичките тези скандали и информацията по цял свят за далаверите и корупцията, емблематични за неговото управления, гледа световните и европейски лидери, особено след като лично го чухме, как се хвали, че ги е…нали, таковата , с 200 отзад или изотзаде, както би казала кърджалийската п…./тук спирам да цитирам, защото многоточията и червените точки при цитиране на премиера обикновено надхвърлят нормалното/. Политик, с когото всички се подиграват, не е политик. Той е мишена!

24.06.2020 02:16:04

Анонимен

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

23.06.2020 18:04:16

Анонимен

Не става. Те няма да имат да му върнат ресто от онези банкноти, а да не говорим за кюлчетата. Става само ако им остави рестото като бакшиш, ама не ми се вярва. Не изглежда да е такъв човек.

23.06.2020 16:27:55

Niki

Еееее голям праз, Боко ще бръкне в нощното шкафче и готово ;) Бълха го ухапала

23.06.2020 15:47:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.