• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Костадин Ангелов: България получи 1,3 млн. ваксини благодарение на авторитета и връзките на Борисов

 Костадин Ангелов: България получи 1,3 млн. ваксини благодарение на авторитета и връзките на Борисов

/КРОСС/ Проблемът с ваксините е световен, ваксини няма за всички. България получи най-много от всички - 1,3 млн. дози, благодарение на контактите и авторитета на българския премиер г-н Борисов. Това каза министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, който беше и водач на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС във Велико Търново и Варна, на пресконференция в централата на партията, на която беше представен анализ на изборните резултати.

„Мълчах през цялата кампания. Слушах всички онези лъжи, обещания, критики, свързани с подготовката за изборния ден, критиките за липсата на протокол, критиките за самия протокол и т.н. Проведохме изброи по време на пандемия с перфектна организация. Най-добрата организация беше в COVID секциите. Успяхме да ваксинираме всички желаещи членове на СИК. Направихме това, което обещахме. Ясно е, че имаме проблем с доставката на ваксини на европейско ниво. какво направихме? Шест премиери алармираха ЕК за несправедливото разпределение на ваксини. Бългаия получи най-много от всички - 1,3 млн. дози, благодарение на контактите и авторитета на българския премиер г-н Борисов. Видях с очите си как се воюва за България на експертно и политическо ниво, как се защитава интересът на всеки български гражданин", добави Ангелов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Хората могат и да умират, но руска и китайска ваксини няма да се внесат. Това ли е авторитета? Да си подлога на някой е авторитет на лакей.

12.04.2021 22:54:49

Доктор

Педалче Ангелов, ще ти разкрия една малка тайна - ще ти еба путката майна!

12.04.2021 16:56:32

Анонимен

Да го турим на женка ти толуп.

12.04.2021 15:53:47

Анонимен

Съсел, дори не подозирах, че имаш чувство за хумор. Какъв авторитет бе, нещастник. След протестите към Дебел Боко дори избягваха да гледат на малкото срещи на живо. И само се чудя, с какъв сурат се опитвате да изкарате грешките и провалите си като успехи. Имаме малко ваксини, нямаме избор, купуваме скъпо, плащаме и не получаваме, защото производителите продават още по-скъпо на който може да плати. Дори в рамките на ЕС не ни ебав@т за слива. Наложи се да се включваме в отбора на Австрия ( като в последствие Боко предаде Курц) за да получим и ние някоя доза. С темпото с което получаваме ваксините и с този ентусиазъм с който протича ваксинирането може и да приключим към 2025 -та, когато споменът за Боко, надявам се, ще е заличен като лош сън. Авторитет, а, голям майтап.

12.04.2021 15:37:31

Денисс

Писна ми и на мен!Какъв аторитет бе тъпанар!Осрахте се със заявките и сега хората отделят от собствените си ваксини да не умираме!Аман от простотиите ви!Дебили ли сте-какви сте?Тази огромна смъртност от какво е?Мръсна крадлива пасмина!

12.04.2021 14:44:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.