• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Ицо Хазарта: Целувката между г-н Радев и Гешев доста повече би ме отвратила

Ицо Хазарта: Целувката между г-н Радев и Гешев доста повече би ме отвратила

/КРОСС/  В предаването „Лице в лице“ по бТВ Христо Петров, каза че Явор Божанков е излязъл да прочете една декларация, която вероятно е съдържала около една стотна от езика, който използват депутатите. „В един момент той беше спрян, депутатите от Възраждане го наобиколиха, опитаха се да го нападнат и председателят на парламента обяви почивка. Впоследствие обяви и прекратяване на заседанието. По-важно, обаче, което стана и то не е плюнката на Цончо, малко по-късно господин Костадинов на така наречената трибунка обяви, че колегата ми Явор, както и как го нарече Манол Петков, те повече Възраждане няма да допуснат те да се качват на трибуната. И всеки път, когато те излязат, те ще ги свалят оттам. Аз не знам дали разбирате какво ви казвам. Това е нещо, за което много хора предупреждават повече от година. Едни хора в парламента искат да определят кой може да говори и кой не може да говори. Те искат от тях да зависи. Те казват – ти нямаш право. Нищо, че си депутат, нищо че си избран от народа. Това, което ни очаква, е ужасяващо, защото това е само началото. И ако някой си мисли, че тези сценарии са само по филми, ще научи истината по много тежък начин“.

Аз съм се занимавал, коментирам съм тези мои колеги – партия Възраждане, нарекъл съм ги с истинското име преди година още, допълни Петров. „Много от интелигентните хора се страхуват от управление на Възраждане. Но това е грешка, защото Възраждане не са създадани да управляват. Те са създадени, за да разрушат всичко онова, малкото, което е създадено в последните 25 г. в България. Зад тези хора стоят българските служби, а техният лидер се казва Румен Радев. Така че никак не е лесно тези хора да бъдат спрени“.

Продължаваме промяната беше създадена от Кирил Петков и Асен Василев с подкрепната на Румен Радев и това го отчитам като моя лична вина, че съм се заблудил по отношение на президента, заяви още Петров.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Не се излагай с политически оценки, защото си политически лаик. Или като другите папагалстваш партийни клишета. Занимавай се там където ти е таланта, за да те уважават.

02.06.2023 07:40:37

Анонимен

Маменцето ви мръсно. Става очевидно, че без грубо изчегъртване няма да изчезнете. Колко наглост трябва, да си осран до ушите и пак да се зъбиш. Дебил.

02.06.2023 07:21:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.