• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Костадин Костадинов: Епохата на Бойко Борисов си отива

Костадин Костадинов: Епохата на Бойко Борисов си отива

/КРОСС/ Изборите свършиха, но заради законите в нашата прекрасна страна, вместо резултатите да се знаят още в края на деня, при нас по закон има 72 часа за обработване на тези изборни резултати. С тези думи лидерът на партия „Възраждане" Костадин Костадинов се обърна към българските граждани във „Фейсбук". „Към настоящия момент са обработени малко повече от 60% от изборните протоколи .

Ето някои основни извода, които могат да се направят от ситуацията към момента:

Първият извод, който трябва да се направи е, че за пореден път се видя, че социолозите развиват единствено ви само рекламна търговия с определени числа и данни. В България социологическите агенции са се превърнали в скъпо платени рекламни пиари, които предлагат резултат в зависимост от това какъв е портфейлът на клиента и колко е платежоспособен той. Нито един процент в нито едно проучване не се сбъдна.

Ние от „Възраждане" многократно сме настоявали да има специална държавна служба, институция, агенция, подобна на СЕМ, която да регламентира дейността на социологическите агенции, защото те са изключително важен и много мощен инструмент за манипулиране на обществените нагласи, обясни лидерът на партия „Възраждане". „През цялата кампания „Възраждане" беше споменавана само с 1%, в последния ден излезе едно проучване, което ни даде 2%, а в момента ние се колебаем около 3% и пак не можем да сме сигурни доколко това отговаря на истината".

Лидерът на „Възраждане" обърна внимание, че там, където от партията им са имали застъпници, резултатът им е два пъти по-голям от местата, където не са имали застъпници.

„Възраждане" се утвърди като най-голямата извънпарламентарна политическа сила, категоричен е Костадинов. „Бяхме на прага да влезем в парламента, според мен ние имахме необходимите проценти, но ни спряха. Следващият път няма да ни спрат, а следващият път може да се окаже съвсем, съвсем скоро".

В момента ще е много трудно, ако партиите, които сега влязоха в парламента, спасят обещанията си, да се състави кабинет, но не е невъзможно, защото сме били свидетели на много политически компромиси и нечистоплътни политически действия, обясни политикът.

В момента има два избора пред България - или нови избори още през лятото, или да има избори наесен, възможно е да има и кабинет, смята Костадинов. „Все още в нашата страна министър-председателят се назначава от американското посолство. Партиите, които в момента влизат в парламента са много силно проамерикански партии, като „Демократична България", умерено проамерикански - като ГЕРБ, като формацията на Мая Манолова, имаме конюнктурно проамерикански - например като БСП и ДПС. Така че няма да е трудно да се състави кабинет, ако американският посланик Херо Мустафа събере при себе си и им даде разпореждане. Само че това ще е правителство, което ще отврати дълбоко българския народ."

Костадин Костадинов благодари на своите избиратели. „Благодарение на вас, уважаеми сънародници, съмишленици, възрожденци, съратници, „Възраждане" се утвърди като най-силната политическа организация в така наречения патриотичен сектор".

Лидерът на „Възраждане" се обърна и към избирателите на другите патриотични формации с призив да изберат неговата партия следващия път. „Защото не смятаме, че това че не одобряваме действията на лидерите на другите патриотични партии, не означава че не одобряваме и вас самите. Винаги е възможно човек да бъде заблуден и подведен. Изберете „Възраждане", изберете истинската българска родолюбива организация в името на бъдещето на България, в името на бъдещето на своите деца".
Тази година ще бъде много важна, защото предстоят и президентски избори, допълни още Костадинов.

„Очевидно епохата на Бойко Борисов си отива. Въпросът е какво следва оттук насетне".

Единствената организация, която продължава неотклонно да защитава българския национален интерес, суверенитета и независимостта на България е „Възраждане", в заключение каза лидерът на партията. „Възраждане" продължава своя път напред и нагоре, „Възраждане" продължава заедно с десетките хиляди възрожденци, почти 100 хиляди, които гласуваха за нас. На следващите избори „Възраждане" ще вземе още повече". Тук е моментът да благодаря и на тези наши съграждани, които са зад граници - поклон".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Русороба Копейкин с първата партийна субсидия си купи луксозна къща, сега да видим какви инвестиции ще направи, иначе патетични думи много , но делата, делата му са като на последен измекяр, поредната Бяла Златка на московска каишка

08.04.2021 16:29:02

Анонимен

Коцето няма никакви шансове още от началото, независимо, че зад него са такива анализатори като Пасков, Ченалова, Гунчева. За разлика от всички останали той единствено бие камбаната на нашето "стратегическо съюзничество" сега с Байдънова Америка. Не успяха да го премахнат, но единствено не разбра, че сам няма шансове. Те от Козяк с наша помощ са на път да сринат БСП, та Коцето и за цвят не го искат. Ние българите мразим умните, ако все пак успеем да ги оценим, мразим ги и сме готови да ги предадем на когото трябва, както сме го правили цели пет века. И сме напълно ослепели за всички ПЛЮСОВЕ, които ни донесе демокрацията, ЕО и най-вече НАТО.

07.04.2021 00:41:27

Анонимен

Коце,кой беше ти,че нещо те няма на картата ,май ? Доколкото разбирам !

06.04.2021 10:05:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.