• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Костадинов: Или ще управлява "Възраждане", или останалите ще унищожат страната

Костадинов: Или ще управлява "Възраждане", или останалите ще унищожат страната

/КРОСС/ Ще гласувам за бъдещето на България чрез "Възраждане". Имаме две алтернативи - или ние управляваме България, или всички останали други унищожават страната ни, както през последните 30 години. Това коментира лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов по Nowa News.

Според него новината за признаването на цар Самуил е отпреди 3 години, но той не очаква РСМ да включи българите в Конституцията. "Вдигането на ветото е национално предателство срещу българския интерес. Не получихме подкрепа от нашите европартньори по казуса с Македония и работиха срещу нас", смята той. И допълва, че "Български възход" няма да вземе повече от процент подкрепа.

По думите му резултатите на "Възраждане" според социолозите винаги са двойно по-ниски от реалните. "Проучването ни е винаги на повече 1000 човека. Пускаме анкета чрез студенти социолози. Прави се в страната, на извадка от населението. Социологията служи единствено и само за ориентация", заяви Костадинов.

Той потвърди, че "Възраждане" са били търсени за коалиционен партньор, но те имат ясна програма с приоритети и не отстъпват от нея. "Ако не управляваме, няма да е проблем да съберем 500 000 подписа за референдум за членството ни в НАТО", обяви лидерът на "Възраждане". И уточни, че действително в партията са решили да нямат гражданска квота.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Господ ги знае какво биха направили, ако са на власт. Но следва да им се признае, че са най-ясни в ориентацията си и в приоритетите. А и след разочарованието на почти всички от ПП нищо чудно да съберат повече гласове от БСП.

18.08.2022 08:48:49

Анонимен

Коце,кой те брой за жив,пък теб ,бе ?

18.08.2022 06:04:17

Люк

Анонимика по-долу , не съм сигурен , че Възраждане ще спечели, а и не му симпатизирам, но ако наистина се окажат първи и направят правителство, стягай потурите и цървулите, тогава ти ще се окажеш в Сибир и ще се молиш за ватенка.

17.08.2022 19:34:25

Анонимен

Марш в Сибир бе ватник жалък, ще управляваш когато цъфнат налъмите...

17.08.2022 15:59:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.