• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Костадин Костадинов: Ще се борим срещу принудителната ваксинация

Костадин Костадинов: Ще се борим срещу принудителната ваксинация

/КРОСС/ На преговорите в мола не виждам нещо, което да заслужава подкрепата на „Възраждане", като започнем от най-важното - възстановяването на нормалния начин на живот в нашата страна. Това каза председателят на „Възраждане" Костадин Костадинов в „Неделя 150" по БНР. По думите му в коалиционните преговори до момента наблюдаваме „общи приказки и някои доста притеснителни тежнения, които подсказват, че новото правителство ще продължи политиката на старите, която изключително и само защитава чужди национални интереси".

Той бе категоричен, че „Възраждане" не е антиваксърска организация, а организация, обединяваща хора със здрав разум. Той заяви, че не е против ваксините, но определи ваксините срещу коронавируса като „гавра с медицината и подигравка със здравия ни разум". Костадинов цитира отговор от Министерството на здравеопазването на питане на „Възраждане", според който нито една от т.нар. ваксини не е тествана в българска лаборатория. „Аз, доколкото знам, това не е разрешено от нашето законодателство. В момента се извършва една брутална принудителна ваксинация, срещу която ние от „Възраждане" ще се борим, и едно от първите неща, които ще се опитаме да направим, е да намерим съмишленици в Народното събрание, с които да поставим въпроса пред Конституционния съд - дали зеленият сертификат отговаря на Конституцията", заяви Костадинов.

По думите му от 1989 г. насам върху българите се изпълнява много добре планиран и мащабно провеждан геноцид и българите изчезват с темпове, които са невиждани досега. „Вече 14 години държим първото място по смъртност. Но изведнъж сега всички страшно много се загрижиха от ръста на смъртността през миналата година", коментира той данните за повишената смъртност заради пандемията от Ковид.

„Възраждане" няма как да бъде опозиция, защото изразява волята на голямото мълчаливо мнозинство от българския народ, което тепърва ще става все по-силно, все по-активно и по-настоятелно ще заявява исканията си в Народното събрание, каза още лидерът на партията.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.