• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

"Възраждане" внася искане за експулсиране на дипломати от посолството на САЩ у нас

"Възраждане" внася искане за експулсиране на дипломати от посолството на САЩ у нас

/КРОСС/ "Възраждане" ще внесе искане за намаляване на броя на служителите на посолството на САЩ у нас, обяви лидерът на партията Костадин Костадинов. По негова информация имало голяма диспропорция между броя на работещите в нашата дипломатическа мисия във Вашингтон и американците в София.

Той напомни, че именно с такъв мотив страната ни изгони над 70 служители на руското посолство в България. Костадинов обяви също така, че разполага с информация, че в американското посолство е проведена закуска, на която е било "редено новото правителство".

"Това е поредната брутална намеса на САЩ във вътрешната политика на страната. Днес сутринта в деня на консултациите, в американското посолство са били привикани представителите на така наречените евроатлантически партии, наричани от нас за по-кратко "американските партии", които са получили инструкции как да се направи новото правителство. Ако това се беше случило в руското посолството, то щеше да бъде обявено от ДАНС. Американците посочват българския премиер и кои да са министрите", смята лидерът на "Възраждане".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

На някои му липсва въображение и пак не е разбрал. Става въпрос, че американското посолство не се съобразява с Виенската конвенция за дипломатическите мисии, поради което в държава като нашата не го причисляват към марките, произтичащи от нея.

16.07.2022 08:29:45

Анонимен

Костадинов е прав. Не трябва да има двоен аршин. Щатите се намесват просто безогледно във вътрешните работи на много страни, като, както сами признаха, организирати преврати за смяната на неудобните провителства. Показателен за интелектуалното ниво на подкрепящите ги русофоби е по-долният коментар, твърдящ, че щатското посолство не е дипломатическа мисия. Колко много идиоти има, Господи.

16.07.2022 07:46:08

Анонимен

Американското посолство за разлика от руското не е дипломатическа, а атлантическа мисия, част от държавата ни.

15.07.2022 23:32:13

Анонимен

Някой най-после да каже, че царят е гол.

15.07.2022 22:06:41

Анонимен

Прав е!

15.07.2022 22:05:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.