• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Ангел Георгиев: Ние от "Възраждане" сме тези, които даваме гласност и се противопоставяме на неправдите

Ангел Георгиев: Ние от "Възраждане" сме тези, които даваме гласност и се противопоставяме на неправдите

/КРОСС/ В ефира на "Пловдивска обществена телевизия, кандидатът за кмет от "Възраждане" защити позицията, че всички страдания на пловдивчани са следствие на всеобщата безотговорност, която цари при настоящето управление на Общината и местната власт и постоянното прехвърляне на топката между институциите.

"Ние сме мотивирани да покажем, че в българската политика може да има хора, които да си спазват обещанията и да застават зад тях. Нашият екип е от млади, енергични и честни хора, които са влезли в политиката, именно за да преустановят този порочен цикъл на управление, предначертан от предходните управляващи. Всички виждаме какво правят управляващите от ГЕРБ - започват много ремонти едновременно, които и те, самите са наясно, че няма как да завършат едновременно и в срок. Като следствие на това, целият град прилича на строителна площадка и е превърнат в модерен лабиринт, който затруднява придвижването на жителите и гостите на града.

Пловдив е буквално потънал в транспортен хаос, всички го виждаме, в нашата програма има решения на всички проблеми, свързани с пътната инфраструктура и подобряване на транспортната услуга за пловдивчани. Например - интегриране на съседните общини - Марица и Родопи в транспортната схема на Пловдив, което значително ще облекчи трафика, а и близките села са, всъщност, квартали на града.

Многоетажните паркинги също са нещо, за което вече е крайно време да започне да се работи, като те трябва да са на цена, която е атрактивна и достъпна за гражданите, за да може по този начин да се допринесе за справянето с липсата на паркоместа и прекомерния трафик", заяви в ефира на "Пловдивска обществена телевизия", кандидатът за кмет от "Възраждане", Ангел Георгиев.

"Възраждане" е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.