• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Възраждане свали украинското знаме от СО

 Възраждане свали украинското знаме от СО

/КРОСС/ Днес Възраждане - София свали знамето на Украйна от Столична община. Напомняме, че мястото на всяко едно чуждо знаме е в посолството, консулството или търговското представителство на съответната държава в нашата Република.

По-късно днес украинското знаме ще бъде върнато на украинския посланик. Надяваме се с този добър пример на "Възраждане" да покажем, че чуждите знамена трябва да се уважават, а не да се горят.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Респект към Възраждане за постъпката им в тези смутни и антибългарски времена!

05.05.2022 21:05:35

Анонимен

Хората на ОНЗИ генерал Атанасов в СОС в съгласуваност с ГЕРБ, веднага побързаха да покажат, колко мразят България и окачиха ново украинско знаме на кметството, така както се надпреварваха в НС, да покажат кой е по-русофоб и отново демонстрираха единство в омразата им към народа, който ги храни.

05.05.2022 17:08:57

Анонимен

Дори само един гражданин, като мен да не е съгласен чуждо знаме да се вее върху Общината не трябва да се поставя. Веенето на чуждо знаме е всеприето, че обектът е превзет от чужденци. По тази причина върху Райхстага се развя съветското знаме. Предатели, капитулатори.

05.05.2022 16:39:41

Анонимен

Добре. Много добре.

05.05.2022 14:04:37

Анонимен

Чудесно! Крайно време е и знамето на ЕС да изчезне. Само България.

05.05.2022 12:32:27

Анонимен

Браво на Възраждане.

05.05.2022 12:29:11

Анонимен

Съществуват очевадни индикатори, че българското оръжие стига в Украйна през посредници в Полша, Чехия и Словакия. Изцяло се промени посоката на движение на оръжие. Преди войната оръжие идваше от Полша, Чехия и Словакия към България за последващ реекспорт към трети страни по външнотърговски договори. След началото на войната големите обеми оръжие тръгнаха от България към тези държави в Централна Европа. Те са много сериозни производители. Остава въпросът защо те купуват българско оръжие от нас. Армиите на тези държави са въоръжени с НАТО стандартно оборудване и се питаме защо купуват така наречения съветски образец стоки от България. Обемите, които те купуват, многократно надхвърлят количествата за ежегодно опресняване на военновременните запаси. Те купуват така наречената на професионален жаргон „стара стока“. Това са боеприпаси, които имат срок на годност още няколко месеца или една година. Очевидно е, че не ги купуват за съхранение, а за незабавно използване. Къде? Във войната в Украйна“. И от кого крият всичко това въртиопашките? От Народа, естествено. Защото американците, а вероятно и руснаците, знаят всичко – дори цвета на долните им гащи. Народа обаче трябва да бъде изолиран от Истината.

05.05.2022 11:33:44

Smart na fa6izma

BRAVO! AFERIM!

05.05.2022 11:17:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.