• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

На IFA 2022 LG представя изживяване всичко-в едно с новата компактна WASHTOWER COMPACT

На IFA 2022 LG представя изживяване всичко-в едно с новата компактна WASHTOWER COMPACT

/КРОСС/ LG Electronics (LG) представи новото си решение за пране WashTower™ Compact на IFA 2022. Новата WashTower е напълно интегрирано 2-в-1 устройство, което комбинира перална машина и сушилня, всичко-в-едно контролен панел и усъвършенстван AI в един единствен, спестяващ мястото уред, който осигурява максимално удобство.

Идеално решение за перилната рутина на едночленно или двучленно домакинство, новата WashTower гарантира повече ефикасност на пространството в дома. В сравнение с по-големия модел от 2019 година, тазгодишното попълнение към серията е със 100 милиметра по-тясна, а дълбочината й е намалена със 170 милиметра. В същото време, пералнята е с капацитет от 13 килограма за зареждане, а сушилнята – с 10 килограма капацитет. Продуктът е и с 235 милиметра по-нисък, което осигурява по-удобен достъп до прането в сушилнята, която е разположена в горната половина на кулата, както и по-лесна грижа за филтрите и възможност за инсталация на WashTower Compact в пространства с по-нисък таван. Имайки нужда от по-малко пространство за инсталация от конвенционалните двойки пералня и сушилня, които могат да се наредят една върху друга или една до друга, но със същия капацитет, сравнително малкият уред освобождава място в кухнята или пералното помещение за други нужди – като например пространство за съхранение на перилните препарати, омекотители или текстил за дома.

Новото всичко-в-едно перално решение от LG може да се похвали и с плосък, обединен дизайн, който осигурява оптимално потребителско изживяване и подчертава фината, минималистична естетика на дома. Разположен на лицето на уреда, между пералнята и сушилнята, таблото за управление Center Control™ позволява на потребителите да задават лесно всички настройки и функции от едно място. WashTower Compact може да допълни безпроблемно практически всеки декор или интериорен стил, помагайки на потребителите да създадат дом, който перфектно да отразява техния индивидуален вкус.

Нещо повече, иновативния нов модел WashTower издига потребителското изживяване и резултатите от перилната рутина на ново ниво, благодарение на усъвършенствана технология на LG. Използвайки Artificial Intelligence Direct Drive™ (AI DD™), пералната машина може сама да определи най-подходящия перален режим (движенията на барабана, темперетурата на водата и времевия цикъл) за всяко зареждане, намалявайки увреждането на тъканите и увеличавайки живота им. В същото време, функцията Smart Pairing™ спестява на потребителите време и суетене, като синхронизира сушлнята с пералнята, автоматично избирайки най-добрия режим за сушене на базата на настройките при пералнята.1 Като перфетния всичко-в-едно уред, LG WashTower Compact съкращава и времето за пране с програмата TurboWash™ 360, а времето за сушене - чрез функцията за предварително нагряване Prepare to Dry.

„Усъвършенствана с по-щадящ пространството дизайн, но и с последните AI базирани технологии за пране от LG, кулата WashTower Compact осигурява изключително удобство на потребителското изживяване,“ споделя Лиу Дже-чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Ние ще продължаваме да се вслушваме в потребителите си и да посрещаме техните разнообразни и променящи се нужди, като разработваме интелигентни, високо технологични и дизайнерски уреди за по-добър живот у дома.“

LG ще представи последните си иновации, включително новата WashTower Compact на своята изложбена будка (Hall 18, Messe Berlin) по време на IFA 2022 (2-6 септември) в Берлин, Германия.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.