• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

LG завладява зрителите на CES 2024 с пленителна WebOS зона за преживявания

LG завладява зрителите на CES 2024 с пленителна WebOS зона за преживявания
LG отбелязва десетгодишнината на webOS с поглъщащо преживяване, благодарение на предстоящата премиера на “Masters of the Air“ на Apple TV+ и още вълнуващо съдържание

/КРОСС/ LG Electronics приветства посетителите на щанда на компанията на CES 2024 с множество забавни и пленителни преживявания в зоната на webOS. Надграждайки наследството си от спиращи дъха инсталации върху ярки самосветещи OLED дисплеи, компанията за домашно забавление на LG продължава своята трансформация в медийна и развлекателна сила. Платформата за интелигентни телевизори webOS вдъхва живот на завладяващи визуални ефекти и вдъхновяващи разкази, като се съгласува с визионерската посока на компанията.

Благодарение на многобройните OLED дисплеи, привличащите вниманието инсталации на webOS поглъщат посетителите в света на безкрайното забавление, като всеки момент е оживен, благодарение на ненадминатото качество на картината и уникалните форми на LG OLED. Това завладяващо изживяване подчертава ангажимента на LG да разширява технологичните граници и да предоставя най-доброто развлекателно изживяване.

Покана за впускане в света на развлеченията задвижван от платформата, webOS Zone предлага на гостите богата колекция от видеоклипове от различни жанрове, осигурени от партньори за съдържание. Сред акцентите е ексклузивното изживяване на „Masters of the Air" - дългоочаквания епичен сериал с много екшън на Apple TV+, продуциран от Стивън Спилбърг, Том Ханкс и Гари Гетцман. Завладяващата визуализация на сериала ще омагьоса зрителите със спиращи дъха визуални ефекти и експлозивна, динамична звукова картина. Премиерата на "Masters of the Air " е ексклузивно в Apple TV+ на 26 януари и ще бъде достъпна за гледане на LG Smart телевизори чрез приложението Apple TV.

С впечатляващи визуални ефекти и омагьосващ сюжет, зрителите ще бъдат очаровани от игралния римейк на „The Little Mermaid", което вече се излъчва по Disney+ - история за красива и енергична млада русалка с жажда за приключения, оживява благодарение на режисьора Роб Маршал. Превъзходната кинематография на OLED дисплеи пренася зрителите на морския бряг, с вълни, които нежно се плискат в краката, и успокояващи звуци на океана на заден план.

Участниците също могат да очакват завладяващо изследване на космоса с вълнуващи клипове от сериала „Rebel Moon" на Netflix, дебютирал през декември миналата година, и кратък преглед на изключително очакваната поредица, "Star Trek: Discovery" от Paramount+. Предлагайки завладяващ поглед към неизследвани планети и неземни пейзажи, видеоклиповете обещават несравними срещи със заплетени космически битки и космическата граница.

В зоната на webOS са представени и въображаеми истории, които със сигурност ще завладеят любителите на приключения. Сцени от „The Lord of the Rings: The Rings of Power" на Prime Video приканват зрителите да навлязат в епичния пейзаж на Средната земя и да усетят неустоимо привличане от шеметното действие, мъчителните пътешествия и възхода на един от най-великите злодеи на всички времена - the Dark Lord Sauron.

Освен това феновете на бойните игри ще бъдат зарадвани с видео клип на Tekken 8, който ще бъде пуснат на 26 януари 2024 г. от Bandai Namco Entertainment и се очаква да бъде една от най-добрите игри в жанра тази година.

Създадена през 2014 г., платформата webOS на LG се превръща в глобален лидер, като стана една от най-широко използваните платформи за смарт телевизори с непрекъснато разширяваща се потребителска база. Като може да се похвали със завладяваща селекция от съдържание за смарт телевизорите на LG по целия свят, компанията предоставя обширна колекция, като поддържа ценни партньорства с повече от 3500 доставчици на съдържание. Десетгодишният ангажимент на LG, който насърчава силните взаимоотношения с партньорите за стрийминг услуги подобри преживяването на милиони клиенти по света в областта на домашното забавление.

LG е посветена на поддържането на лидерската си позиция в областта на зрителските изживявания с технологични постижения и куриране на съдържание. Чрез непрекъснатото развитие на webOS LG се стреми да обогатява живота, като предоставя на клиентите си неограничено забавление и безкрайно вдъхновение.

Вдъхновяващата зона webOS на LG ще бъде представена на CES 2024 от 9 до 12 януари на щанда на компанията (#16008, Конгресен център в Лас Вегас). За повече информация относно продуктите на LG, представени на CES 2024, моля, посетете CES 2024 Press Kit.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.