• 17 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

LG обяви представянето на webOS 6.0 за своите смарт телевизори

LG обяви представянето на webOS 6.0 за своите смарт телевизори

/КРОСС/ 8 януари 2021 г. - LG Electronics (LG) обяви представянето на webOS 6.0 за своите OLED, QNED Mini LED, NanoCell и UHD смарт телевизори за 2021 г. В съчетание с новото дистанционно Magic Remote, най-новата версия на интелигентната телевизионна платформа на компанията предлага на зрителите по-приятно и интуитивно изживяване при търсенето на съдържание. Обновеният LG ThinQ AI в webOS 6.0 поддържа нови гласови команди както за Google Assistant, така и за Amazon Alexa, което прави управлението на телевизора и търсенето в стрийминг услуги, интернет и излъчвани канали по-лесно отвсякога.

Потребителите, запознати с webOS, веднага ще забележат актуализирания начален екран, преработен за по-добра използваемост и с цел да отговори на нуждите на променящите се навици на потребителите във връзка със съдържанието. Екранът New Home осигурява по-бърз достъп до най-често използваните приложения и рационализира откриването на съдържание с препоръки въз основа на предпочитанията на потребителя и историята на гледане. Всички те са показани на цял екран, за се видят предпочитаното съдържание и свързаната с него информация с един поглед. New Home действа като център за настройки и по-голям обхват на webOS.

Освен новия първокласен дизайн, Magic Remote предлага по-опростени контроли при използване на гласово разпознаване с възможности от LG за прилагане на изкуствен интелект чрез LG ThinQ, Amazon Alexa или Google Assistant. Лесно за навигация, за задържане и използване, новото дистанционно Magic Remote предлага по-удобни за потребителя функции, включително по-бързи връзки между телевизора и други устройства, както и бързи бутони за достъп до популярни доставчици на съдържание като Netflix, Amazon Prime Video и Disney +. * Magic Tap - NFC функция с едно докосване на Magic Remote, осигурява незабавен достъп до множество вълнуващи предложения за гледане. Чрез обикновено докосване на смартфон с активиран NFC към дистанционното, зрителите могат да споделят съдържание от телефоните си към телевизора и обратното. Потребителите могат да преглеждат съдържание, съхранявано на мобилните си телефони, на своите LG телевизори, като същевременно продължават да използват любимите си приложения и функции за смартфони.

Използвайки най-новите технологии на изкуствения интелект, телевизионните гласови контроли и Magic Remote, зрителите могат по-бързо да получат търсената информация. Magic Explorer, подобрена версия на Magic Link на LG, предоставя информативно съдържание, свързано с това, което се показва на екрана, за да могат зрителите да научат повече за актьорите, местоположенията и други елементи във филмите и предаванията, които гледат. Функцията, зависима от съдържанието, предоставя и най-приятното изживяване при пазаруване на продукти, които се появяват в избрани излъчвани канали и услуги на LG TV, включително телевизия на живо, галерия, настройки и телевизионно ръководство, променяйки цвета на курсора, когато Magic Explorer има информация за споделяне.

Нещо повече, новата функция Next Picks анализира предпочитанията на зрителите, за да открие повече съдържание, подходящо за техния вкус. Използвайки данни от историята на гледане, Next Picks препоръчва две програми на живо от излъчвания или телевизионни приемници, както и едно VOD заглавие или приложение, спестявайки на зрителите време и помагайки им за решението кое да е следващото нещо, което да гледат.

„Последната версия на нашата лесна за използване отворена телевизионна платформа webOS 6.0 представлява най-значимата актуализация, откакто за първи път въведохме webOS през 2014 г.", споделя Парк Хюнг-сей, президент на LG Home Entertainment Company. „С новото издание на webOS LG демонстрира стремежа си да предлага услуги, продукти и технологии, които отговарят на нуждите и желанията на нашите ценени потребители."

Най-новата опция при телевизорите от LG webOS 6.0 ще бъде представена на виртуалния щанд на LG на CES 2021, стартиращ на 11 януари.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.