• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Sony разширява продуктовата си гама от безжични слушалки

Sony разширява продуктовата си гама от безжични слушалки

/КРОСС/ Sony представи два нови модела безжични слушалки WF-C500 и WH-XB910N, с които слушането на музика по вашия начин е още по-лесно.

Най-новият модел слушалки на Sony, WF-C500, е идеалният избор, ако желаете да преминете към изцяло безжични слушалки и да продължите да се наслаждавате на любимата си музика с по-добро качество отпреди. Благодарение на уникалните възможности за персонални настройки, компактният дизайн, лесното свързване чрез Bluetooth®, дългият живот на батерията и водоустойчивото тяло на слушалките, вие можете да носите музиката навсякъде със себе си.

WH-XB910N ви пренасят на любимите ви места за слушане на музика от уюта на вашия дом, благодарение на подобрената технология за шумопотискане и изключителния бас с клубно качество.

WF-C500 - малък размер, но безкомпромисен звук

Изцяло безжичните слушалки WF-C500 са с компактен дизайн, който приляга плътно към ушите ви. Но не позволявайте размерът им да ви заблуди. WF-C500 осигуряват високо качество на звука благодарение на технологията за подобряване на звука DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). С нея се възстановяват всички високо и ниско честотни звуци за едно по-автентично преживяване по време на слушане.

Независимо дали слушате наелектризиращ поп или рап с много бас, WF-C500 ви позволяват да персонализирате звука с помощта на функцията Equalizer в приложението "Sony | Headphones Connect". Можете да избирате между различните настройки, за да конфигурирате качеството на звука спрямо музикалния жанр, който слушате, както и да създадете и съхраните свои собствени настройки.

Удобството е от ключово значение
WF-C500 са малки и леки и прилягат плътно към ушите, което ги прави идеални за пътуване. Заоблената форма на слушалките осигурява комфорт при носене, а вие сте свободни да се фокусирате върху това, което има значение - вашата музика. Новият ергономичен дизайн на слушалките осигурява по-стабилно прилягане към ухото.

Компактен и стилен калъф
Цилиндричният калъф за зареждане на WF-C500 е малък и лесен за пренасяне в джоб или чанта, така че можете да носите слушалките навсякъде с вас. Полупрозрачният капак с текстура на матирано стъкло прави калъфа стилен и луксозен, както на външен вид, така и на допир .

Насладете се безпроблемно слушане
WF-C500 са специално разработени за удобно, ежедневно ползване. Бутоните за лесно управление не само ви позволяват да възпроизвеждате, спирате или пропускате песни и да регулирате силата на звука, но и предлагат лесно свързване с предпочитания от вас гласов асистент - Google Assistant или Siri. Също така и да приемате hands-free обаждания.

С едно натискане на бутона можете да се свържете с гласов асистент, да получавате упътвания, да възпроизвеждате музика и изпращате съобщения . В допълнение към това, hands-free разговорите протичат гладко и са по-ясни от всякога с вградения висококачествен микрофон.

Идеалният избор, когато сте в движение
Слушалките ви осигуряват 10 часа живот на батерията, а благодарение на удобния калъф за зареждане можете да се насладите на общо до 20 часа слушане на музика. WF-C500 са идеалните слушалки за ползване в движение, а когато бързате, можете лесно да удължите живота на батерията с бързо 10-минутно зареждане, което ви осигурява до един час допълнително време на възпроизвеждане .

С клас на водоустойчивост IPX4 , WF-C500 издържат на пръски вода или пот, така че можете да продължите да се движите в ритъма на музиката, независимо от всичко.

Слушалките WF-C500 са идеален избор дори когато вършите много неща едновременно. Ако желаете да продължите да слушате музика, но и да продължите разговора си по телефона. Извадете само едната слушалка от калъфа за зареждане и я използвайте както обикновено .

Стабилната и надеждна Bluetooth® връзка позволява гладко слушане без прекъсване, което ви дава възможност да останете насаме с музиката. Bluetooth® чипът на WF-C500 излъчва звук едновременно към лявото и дясното ухо, а оптимизираният дизайн на антената гарантира, че вашето изживяване, докато слушате, ще бъде изумително. Благодарение на сведеното до минимум забавяне на аудиото, вашите любими филми вече са с още по-добър звук.

Партито е навсякъде с вас с клубното качество на баса на WH-XB910N

WH-XB910N имат изключителен бас с подобрено шумопотискане. Слушалките разполагат с технологията EXTRA BASSTM за впечатляващо дълбок звук. Отделният проводник за бас в корпуса на слушалките и по-плътният контакт между възбудителите и тъпанчетата на ушите спомагат за точното възпроизвеждане на ритъма, което усилва въздействието от всяка музика. Всичко това се постига, като се запазва чистотата на гласовете, а вие имате усещането, че вашите любими изпълнители са до вас.

WH-XB910N достигат нови нива на шумопотискане с технологията Dual Noise Sensor, която използва двойни сензори за шум.

Кристално чисти разговори
WH-XB910N използват технология за прецизно улавяне на гласа Precise Voice Pickup, която комбинира два вградени микрофона с усъвършенствана обработка на аудио сигнала, за да улавят вашия глас ясно и прецизно, докато водите hands-free разговори.

Преживяване от ново измерение
WH-XB910N използват и технологията DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), която възстановява качеството на вашата любима музика до високо качество на звука, което е по-близко до оригиналния запис. Освен това можете да персонализирате звука, за да бъде точно такъв, какъвто го харесвате, с помощта на функцията Equalizer в приложението "Sony | Headphones Connect".

Когато използват двата микрофона, този за звук от околната среда и този за глас, WH-XB910N улавят повече от звуците, които ви заобикалят, което означава, че може да се насладите на по-естествено усещане, докато слушате, без да се откъсвате от обкръжаващата ви среда. Приложението "Sony | Headphones Connect" ви позволява да регулирате нивото на околен шум, който да чувате, което означава, че не се допускат нежелани звуци.

Насладете се на интелигентния начин да слушате
Интелигентните функции ви позволяват да персонализирате начина, по който слушате музика, така, както вие желаете. WH-XB910N използва технологията Adaptive Sound Control, която усеща къде сте и какво правите, след което извършва съответните промени по настройките за ниво на околния шум, за да можете да се насладите на съвършеното изживяване, докато слушате, независимо дали сте навън, сред хора, или сами в тиха стая.

Технологията Adaptive Sound Control разпознава местата, които посещавате често, и персонализира звука спрямо околната среда. От офиса до фитнес залата, дори в любимото ви кафене, вие ще можете да се насладите на зашеметяващо качество на звука.

Дълъг живот на батерията за парти без край
С до 30 часа живот на батерията , WH-XB910N имат достатъчно батерия за дългите пътувания с колата и дългите уикенди на някой фестивал. Ако тя започне да се изтощава, ще получите до 4,5 часа допълнително време за възпроизвеждане само с 10-минутно бързо зареждане. Не на последно място разполагате и с възможност за AC адаптер.

WH-XB910N използват и добилата популярност многопосочна връзка на Sony - Multipoint connection, което означава, че слушалките могат да се свържат с две Bluetooth® устройства едновременно. По този начин, когато получите обаждане, вашите слушалки знаят кое от устройствата звъни и безпроблемно се свързват с правилното устройство автоматично. Превключването между устройствата става лесно с натискането само на един бутон.

WH-XB910N ви дава необходимия контрол с върха на пръстите. Можете да сменяте песни, да регулирате звука и да приемате или извършвате обаждания, като докосвате или плъзгате пръст по тъч (touch) панела, разположен от страничната част на слушалките. Можете лесно да се върнете към окръжаващата ви среда, като просто поставите ръка върху корпуса на дясната слушалка, което мигновено пропуска околния шум.

WH-XB910N са съвместими с Google Assistant и Alexa и ви помагат да се справяте с ежедневните задачи, осигурявайки hands-free свободата, от която имате нужда, когато сте в движение. Можете да се свързвате с приятели, да получавате информация, да слушате музика, да настройвате напомнящи аларми и други.

Музика и удобство цял ден
WH-XB910N имат меки и удобни наушници с овална форма, за да не се налага да прекъсвате своята любима музика, филм или телевизионно предаване, което превръща тези слушалки в идеалния спътник по време на вашите пътувания. Това се постига благодарение на удобната синтетична кожа и уретан, използвани за изработката на наушниците, които са с оптимална структура и размери за изключително удобство при носене.

Удобният дизайн на WH-XB910N позволява на наушниците да се сгъват навътре, за да се прибират компактно в устойчив калъф за пренасяне, който включва кабел за слушане с директна връзка, така че да можете да носите музиката със себе си, където и да отивате.

Лесно сдвояване с функцията Fast Pair
Както WF-C500, така и WH-XB910N, поддържат функцията Fast Pair на Google, което означава, че можете да свържете слушалките към своето устройство с Android бързо и лесно. В допълнение към това, функцията Swift Pair позволява и бързо и лесно свързване на слушалките към вашия компютър с Windows 10 чрез Bluetooth®.

Потопете се изцяло в звука с 360 Reality Audio
Както WF-C500, така и WH-XB910N, позволяват възпроизвеждането на музика с качество 360 Reality Audio, персонализирано към уникалната форма и размер на ушите на потребителя. С помощта на 360 Reality Audio можете да пренесете концерта във вашата стая или да слушате музика, сякаш сте до самите изпълнители в звукозаписното студио .

Екологично устойчиви решения
При разработката на WF-C500 и WH-XB910N Sony залага не само на стилния дизайн, но и на устойчивите решения. Опаковъчните материали не използват никаква пластмаса, което отразява ангажираността на Sony към ограничаването на негативното въздействие върху околната среда на продуктите и практиките на компанията. .

Цена и наличност
• WF-C500 ще се предлагат в черно, бяло, ледено зелено и коралово оранжево от октомври 2021 г. на цени от приблизително 179 лв.
• WH-XB910N ще се предлагат в черно и синьо от октомври 2021 г. на цени от приблизително 369лв.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.